vika11 parašė:
Ar duotumet mergaitei vardą Nikita?!
Ne
vika11 parašė:
Ar duotumet mergaitei vardą Nikita?!
Ne
vika11 parašė:
Na pas rusus tai vyriškas vardas.
Nebutinai vyriskas pazystu mergaite Nikita ir berniuka Nikita
toks ONO vardas
Elžbietukas parašė:
Kokia Nikole gal geriau nei Nikitanors kiek musu yra tiek juk ir nuomoniu
![]()
Zinau mergyte Nika. O Atene ir man buvo kazkada variantas, bet vyras iskart atmete, sake jokiu Ateniu, indeniu, Neferticiu ar Afrodiciu...
Jollysiup parašė:
Zinau mergyte Nika. O Atene ir man buvo kazkada variantas, bet vyras iskart atmete, sake jokiu Ateniu, indeniu, Neferticiu ar Afrodiciu...![]()
He he he. Gal ir gerai sako. Mes moterys tikrai kartais nepagalvojam
pas drauge suo Nika buvo
Nu su tais sunimis jau visai zmones.... Nika dar nieko, bet kai jau gadina normalius vardus... Deda sunims Meta, Maja, Leila, Titas, Bartas (sis neaiski labiau suns ar zmogaus..) vyro sesuo siulo man Meta pavadint, sakau draugu suo..As noreciau Majos, tai kazkas toki auniuka turi...
Jollysiup parašė:
Nu su tais sunimis jau visai zmones.... Nika dar nieko, bet kai jau gadina normalius vardus... Deda sunims Meta, Maja, Leila, Titas, Bartas (sis neaiski labiau suns…
Jo tas tai teisybe kai gyvunus zmoniu vardais vadina nzn. Maciiau merg. Sarase varda Deila
grazus kol nesizynojau jog maniskio draugu suo Deila
va ir supartalina. Pas tave dvynukai ania?
ka turesi nzn?
Jollysiup parašė:
Dar dvi mergytes!tai del vardu irgi blaskausi.. Vyro sesuo su anyta nepatenkintos Maja, tai vis siulo man kokius..
Lyg ir buvom nusprende Maja ir Adrija, bet …
Vaje kaip fainai tiek dukryciu
mmmm ... kodel klausaisi anytu velniu pramanytu. Jus teveliai jus ir galvokit vardukus. Ss net neklausiu patinka ar ne. Mes su vyreliu isrinksim o kiti pripras
Elžbietukas parašė:
Vaje kaip fainai tiek dukryciummmm ... kodel klausaisi anytu velniu pramanytu. Jus teveliai jus ir galvokit vardukus. Ss net neklausiu patinka ar ne. Mes su vy…
Neklausau, cia vyro sesuo vis ale juokais koki varda uzmeta, kad tipo jus pagalvokit, gal prilips
Anyta lietuvisko noretu, bet taip ir sako, kad tevai mes, kaip sugalvosim, taip jie tures priprast..bet kad nors as pati uztikrinta buciau..
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai