adriuke parašė:
Skatinti ovuliaciją ir neplanuoti nėštumo
...,. Nu jooo
Bet juk autorė toje temoje reiškėsi prieš 2 metus. Panašu tada, kai planavo savo trečia nėštuma
adriuke parašė:
Skatinti ovuliaciją ir neplanuoti nėštumo
...,. Nu jooo
Bet juk autorė toje temoje reiškėsi prieš 2 metus. Panašu tada, kai planavo savo trečia nėštuma
Man dėl vitaminų tada jaučiu pagersiu ką turiu tas kelias savaites dar iki mūsų suplanuoto vizito su gine, gal nepakenks per kelias savaites tie elevit. Nes seip pas mane kol kas viskas su normomis gerai, o tada jau klausiu kaip toliau ką vartoti ar nevartoti. Nes dabar biški pasimetusi esu jau 😔
Lašiuks parašė:
Man dėl vitaminų tada jaučiu pagersiu ką turiu tas kelias savaites dar iki mūsų suplanuoto vizito su gine, gal nepakenks per kelias savaites tie elevit. Nes seip pa…
Tikrai nepakenks, vitaminai negali pakenkti tokiais kiekiais kokie yra ten. Nurimkite, turbūs kas trečia nėščioji elevit vartoja
Lašiuks parašė:
Man dėl vitaminų tada jaučiu pagersiu ką turiu tas kelias savaites dar iki mūsų suplanuoto vizito su gine, gal nepakenks per kelias savaites tie elevit. Nes seip pa…
Man genetikai sakė nebegert duphastono, nors turėjus 5 nesėkmingus nestumus. Bet už tai paliko gerti folio rūgštį, kuri maniau geriausi tik tol kol viskas susiformuoja. Dar sakė nereikia eit pas endokrinologę, nors irgi lankausi nuosekliai.taip pat nustero kad antibiotikus geriau.tipo reikėjo palaukti 12 savaiciu ir tada gerti. Išvis esu nepatenkinta apsilankymų pas genetikę. Nieko nepasako jo, tik tarpusavy su seselė pasnekejo kad tik dvi kraujagyslės mato veitoj trijų bambagyslej. Ir smegenų pusrutuliai atrodė ne vienodai.....gal vėl kas blogai. Bijau kažką mastyt. Sakė dar kart reikia ateit. Tikiuosi pas ją nepakliusiu.noriu jaustis saugiai ir patogiai, o ne ateit ir būti ispeiktai dėl to ar ano. Gal nenuotaika buvo. Blogų atsiliepimų kaip ir neradau apie ją.
adriuke parašė:
Man genetikai sakė nebegert duphastono, nors turėjus 5 nesėkmingus nestumus. Bet už tai paliko gerti folio rūgštį, kuri maniau geriausi tik tol kol viskas susiformu…
Oho užjaučiu dėl tokios patirties... Pas kokia čia genetike papuolet?
AgeTa parašė:
Oho užjaučiu dėl tokios patirties... Pas kokia čia genetike papuolet?
Pas Viktorija Tarasevičienę. Baigiau šiandien duphastoną. Dbr tik folio rugstį tęsiu .
Lina.linaite parašė:
Sveiki. Pamenu rase cia Vilte, neberandu, kuri ta pacia diena lankesi pas genetike Benusiene. Ar daretes tada NIPT? Ar atsakymu dar negavote?
Dariausi kovo 5d, bet Palcenta įmonėje, ne pas Benušiene. Nes klausė ar darysiuos ar ne, tai pasigalvot dar norejau. Tai va 5d pridaviau kraują ir šiandien atsakyma gavay
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai