sapniukee parašė:
Gal kuri mamyte turit sita schemute? Ar esate siuvinejusios si paveiksleli. Radau siokia tokia schemute, bet va tos zenklinimo nesuprantu, gal kuri protingesne man …
Anot manes ten bus dvi spalvos
sapniukee parašė:
Gal kuri mamyte turit sita schemute? Ar esate siuvinejusios si paveiksleli. Radau siokia tokia schemute, bet va tos zenklinimo nesuprantu, gal kuri protingesne man …
Anot manes ten bus dvi spalvos
Gal kuri mamytė turi dvynių zodiako ženklo schemute kokią?
bučiau labai dėkinga, nes internete radau tik vieną,ir nelb man patiko...;) [email protected]
indriukas55 parašė:
Gal kuri mamytė turi dvynių zodiako ženklo schemute kokią?bučiau labai dėkinga, nes internete radau tik vieną,ir nelb man patiko...;) [email protected]…
indriukas55 parašė:
Gal kuri mamytė turi dvynių zodiako ženklo schemute kokią?bučiau labai dėkinga, nes internete radau tik vieną,ir nelb man patiko...;) [email protected]…
sapniukee parašė:
Susipirkau jau siulus, medziagyte paruosta, pradesim nauja darbeli. Klausimelis kaip jus labiausiai megstate pradeti siuvineti? Pradedat visuomet nuo vidurio? Ar nu…
As tai pradedu nuo desinio krasto
kindziuliukė parašė:
As tai pradedu nuo desinio krasto![]()
O man kažkaip nuo darbelio priklauso
dažniausiai nuo kairio viršaus arba apačios. Nemanau, kad yra kažkaip taisiklingai, manau svarbu pačiai patogu būtų
eglute_e parašė:
O man kažkaip nuo darbelio priklausodažniausiai nuo kairio viršaus arba apačios. Nemanau, kad yra kažkaip taisiklingai, manau svarbu pačiai patogu būtų :)…
Man patogiausia nuo viduriuko. Gal lad medžiagos niekasa nebraižau ir paveikslėlis vis tiek gaunasi vidury
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai