lune parašė:
Sveikos merginos, as gyvuoju, neprapuolus. Bandau buti uzsiemusi ir neblogai sekasi
As is vis jokiu nestumo pozymiu neturejau....
lune parašė:
Sveikos merginos, as gyvuoju, neprapuolus. Bandau buti uzsiemusi ir neblogai sekasi
As is vis jokiu nestumo pozymiu neturejau....
lune parašė:
as visiskai nieko nejauciau kol nepasidariau testo,pamaciau teste du bruksniukus ir iskarto prasidejo visi simptomai,kaip koks sutapimas butu...
Sauleee... parašė:
as visiskai nieko nejauciau kol nepasidariau testo,pamaciau teste du bruksniukus ir iskarto prasidejo visi simptomai,kaip koks sutapimas butu...
Tai jau tikrai
As tik dabar pradeju jaustis tikrai nescia
vukasvb parašė:
Tai jau tikraiAs tik dabar pradeju jaustis tikrai nescia
![]()
man tai zinok net keista buvo,apsoliuciai nieko nejauciau iki tos minutes kol nepasidariau testo tik pasidariau,ir prasidejo,ant skrandzio negerumas,pykinimai,blogumai ir panasei
o mano dabartiniai pykinimai jau kaip ir baiginejasi po biski,snd kaip ir jau gerai jauciausi,tikiuosi kad greitai visai baigsi...
Sauleee... parašė:
man tai zinok net keista buvo,apsoliuciai nieko nejauciau iki tos minutes kol nepasidariau testo tik pasidariau,ir prasidejo,ant skrandzio negerumas,pykinimai,blogu…
As sianakt pirma kart supratau,kas yra rugstys
Dziaugiuos,kad nebepykina taves...
Labas rytas mergaites
Oi kaip dziugu kad jau 5dienis ir si savaite taip greit prabego!!!!
etutsirk733 sveikute prisijungusi, nieko tokio si karta nepasiseke kita pasiseks
lune, as irgi manau kad nieko tai nereiskia kad jokiu pozymiu nejauti, o zinai gal geriau nieko nejusti, negu galvoti "oi cia suskauda, oi bloga, oi cia maudzia" o paskui is to nieko neiseina.... Man cia taip buna
As jau si karta irgi ramiakas esu. neleidziu sau nieko jausti ir i nieka nesigilinu
Na bent jau stengiuosi
Gero savaitgalio mergaites
Gal kuri darysit NT savaitgali? Dar norejau paklausti man BT pakilo praeita 5dieni lygiai 36 h po sporgtuko suleidimo, tai buvo puse 6 ryto
tai 1DPO skaitosi 6dienis ar galima skaityti 5dieni? nes visada laikydavau 1DPO kai tempa uzkildavo? Kazkaip susimalakavau, aisku ta viena diena cia nieko, bet gal greiciau galesiu NT pagadinti
etutsirk733 parašė:
sveikos mergytes ,as esu naujoke,man buvo daroma ivf,vakar buvo isimti kiasineliai bet jie neapsivaisino...pirmas kartas ...
na nepergyvenk ,tikek kad kitas kartas bus viskas gerai
lune parašė:
o tu jau dareisi testa,jau gal geriau nieko nejausti negu atrodo kad tuoj tuoj pramus tos nelemtosios
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/viskas-apie-iui-ivf-ir-ovuliacijos-stimuliacija
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai