guminis meskiukas parašė:
vuka! juk ir tu letrizoli gerei?
taip
vuka! juk ir tu letrizoli gerei?
taip
buzenka parašė:
nu aš už gonalio švirkštą vienam ciklui sumokėjau keturis šimtus litų
As taip pat leidausi gonali. Reikejo leistis kas antra diena 3 kartus po 75 ml, bet kainavo tikrai maziau (jei neklystu 230 Lt). Fiziologiskai sake viskas atrode tobulai, bet rezultatas kol kas nepasiektas...
ieie parašė:
As taip pat leidausi gonali. Reikejo leistis kas antra diena 3 kartus po 75 ml, bet kainavo tikrai maziau (jei neklystu 230 Lt). Fiziologiskai sake viskas atrode tobulai, bet rezultatas kol kas nepasiektas...![]()
man ir po tiek pat, bet man daugiau dienų
vukasvb parašė:
taip
primink man, kiek tau folikulu uzaugo ir kokia buvo gleivine
internete ziurejau gonalio svirkstas 138lt
tai jei reikes penkiu apie 700lt, jus minejote mazesnes kainas, is kur pirkote?
Paskambinau i VK tai gonalis pas juos 450lt, tai dabar jau nesuprantu, ar to vieno svirksto uztenka visoms dienomas, ar ju reikia 5, bet tada kodel toks kainu skirtumas, kazko nesusigaudau as cia
o ar gali VK kainuoti 450lt?
šiaip VK yra pigiausia, aš už 500ml sumokėjau 400lt
buzenka parašė:
šiaip VK yra pigiausia, aš už 500ml sumokėjau 400lt
tai kaip suprantu ten yra buteliukas, ir is jo gaunasi tos penkios dozes ar ne?
tai kaip suprantu ten yra buteliukas, ir is jo gaunasi tos penkios dozes ar ne?
Na turbut siuo atveju yra tas svirkstas jau paruostas naudojimui keliems kartams. Ten jame uzsistatai doze (dazniausiai turbut iskart gydytojas nustato) ir leidiesi kiekviena karta ta pacia doze
ieie parašė:
Na turbut siuo atveju yra tas svirkstas jau paruostas naudojimui keliems kartams. Ten jame uzsistatai doze (dazniausiai turbut iskart gydytojas nustato) ir leidiesi kiekviena karta ta pacia doze
aciu tau labai, pagaliau supratau, nors kaip zirafai, kol per ilga kakla nuejo iki smegenu
aciu tau uz kantrybe
kaip tu manai, ar man verta pabandyti letrozoliu ar iskarto gonaliu, nes clost man labai suplonino gleivine
aciu tau labai, pagaliau supratau, nors kaip zirafai, kol per ilga kakla nuejo iki smegenuaciu tau uz kantrybe
kaip tu manai, ar man verta pabandyti letrozoliu ar iskarto gonaliu, nes clost man labai suplonino gleivine
Man iskarto pasiule gonali, kaip supratau tai brangiau, bet vaistas savo funkcija puikiai atlieka ir matyt salutiniams poveikiams atsirasti maza tikimybe (pvz.: gleivines suploninimas). Nes apziuroje pries IUI visi fiziologiniai ekockopiniai rodikliai ivertinti buvo labai gerai. Kitu vaistuku kaip ir nesu bandziusi... siulyciau brangiau, bet gal sveikiau
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai