werruu19 parašė:
Man šiandien 4 dpi, pasidariau NT Amedi+plus....tuščia, kraujas tik penktadienį
Kartu skaiciuojam. Anksti dar. Laimingos kurioms pasirodo 4-5 vaiduokliai, bet teoriškai hcg išsiskiria 6dpi. Aš čia save šitaip guodziu teorijomis
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįwerruu19 parašė:
Man šiandien 4 dpi, pasidariau NT Amedi+plus....tuščia, kraujas tik penktadienį
Kartu skaiciuojam. Anksti dar. Laimingos kurioms pasirodo 4-5 vaiduokliai, bet teoriškai hcg išsiskiria 6dpi. Aš čia save šitaip guodziu teorijomis
Vasara93 parašė:
Dar labai anksti ☺️☺️ dar tik 9dpo skaiciuojant pagal blastos amziu ir ikelimo diena, pati tikriausiai irgi nusiminciau, bet dar tikrai gali pasirodyti, implantacij…
Ačiū
Max. parašė:
Kartu skaiciuojam. Anksti dar. Laimingos kurioms pasirodo 4-5 vaiduokliai, bet teoriškai hcg išsiskiria 6dpi. Aš čia save šitaip guodziu teorijomis:oops:…
Ar pirma procedūra Jums? Ir kokią darėtės ?
werruu19 parašė:
Ar pirma procedūra Jums? Ir kokią darėtės ?![]()
Man jau antras fet. Ši kart kele natūraliam. Pirmas medikamentiniam nepavyko. Nebuvo net kibimo..
Max. parašė:
Man jau antras fet. Ši kart kele natūraliam. Pirmas medikamentiniam nepavyko. Nebuvo net kibimo.. :)</blockquotlaukiam
![]()
Aš dar tik pradėjau eiti šiuo keliu,jus stebiu ir semiuosi žinių ir tikrai suprantu kad aš nieko nesuprantu😄
Šita mėn laukia tyrimai,sakė matys kokie,bet pagal tai kuriuos esu jau darius tai reiks stimuliacija slopinti 🤦♀️ papasakokit ar skauda? Man mėnesinės būna 3d iki nualpimo, nepakylu iš lovos,skausmo tikrai bijau🙈
Deny parašė:
O maždaug po kiek dienų po punkcijos prasidėjo jum mėnesinės? Maždaug kaip ir priklauso, ar anksčiau/vėliau? Išrašė man gert Duphaston, tai galvoju kada čia jų tikė…
Po punkcijos po 5 dienų prasidejo
SlyvaL parašė:
Sveikos, merginos. Nustojus naudoti progesterono žvakutes, per kiek maždaug laiko turėtų prasidėti mm?
Man nutraukus progesteroną mm po dviejų dienų pasirodė.
jetau jetai, nors 3IVF jaučiuos kaip pirmą kartą. Atrodo 5d. po blasto įkėlimo, o panikos pilnos kelnės... šiandien taip skauda nugarą ir pilvo apačią, kad tuoj panika šaus į orą 🤯🤯🤯 teoriškai tai 10DPI, bet testus gadinti dar bijau, nes HCG diena tik 9d. kaip neišprotėt? 🤭🤯
Fione parašė:
As irgi laukiu po FET, ikelimas buvo pirmadieni, HCG skirta treciadieni, tai manau jus tikrai drasiai irgi testuokites
Ta pačia dieną įkėlima turėjom ☺️
Man palei daktareli tai tik nuo ateinančio ketvirtad testuotis ( Norvegijoje jie čia neskuba su testavimaisi🙃) bet spėju, kad trečiad irgi jau mėginsiu darytis 🙂 ☺️
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai