Julyyy parašė:
Sveikos, merginos,
Sveikinimai naujoms nestukems! As esu labiau tylioji skaitytoja, vis tam tikrais l…
Mums labai panašiai buvo, gal net blogiau... iš 17 brandziu kiauš per viena cikla gavom 2 morules, net blastuku is vis nebuvo.
Picsi naudokit butinai. Ir pasiteiraukit klinikoj, gal gali jums papildomsi atlikti kiaušialąsčių aktyvinimą Ca druskomis (jau išpunktuotų). Mums TR Memorial tą darė, bet kažkas rašė, kad nesenai ir LT pasirodė tokia opcija. Gal Gricius ar Žiobakai kažkam siūlė, nepamenu. Gal atsilieps mergaitės, nes LT čia gan naujas dalykas. G prieš 1,5 m to dar nesiūlė...
Tai aš esu įsitikinus, kad būtent šitas dalykas mums pagelbėjo, nes be to nžn ar biologinių vaikų būtume susilaukę su tokiais vaisinimosi rezultatais...
O po aktyvinimo, imsi, picsi, 6 men papildu laboratorijos isgavo net 6AA, 5AA blastukus. Tai skirtumas labai didelis, labai linkiu, kad ir jums Ca druskos padarytų savo magiją ♥️
O papildus tikrai pagerkit, jei išeina bent 3-6 mėn. Sakyčiau verta palaukt su ivf, bet sugert papildus jei dar kritiškai laikas nespaudžia, bet įtariu pas jus geras amh, jei tiek išpunktavo.
Tai moteriai pasikartosiu, fhpro. Jums abiems su vyru co Q10 Ubiquinol formoje labai svarbu. Gerina mitochondroju darba. Fh pro sudety yra, o vyrui bent 200-300 mg dozę duokit.
O jei LT nesuveiks, teks galvoti apie TR, nes ten labės geresnės. LT daryčiau tik jei kompensuojamą dar turit. Jei patys mokat, tai tada i Stambula.