Vikitita parašė:
sveikos merginos,jusu sia tema skaitineju tyliai kolkas ir nedrasiai, pastoti nepavyksta jau labai daug metu...pas gyditojus lankausi irgi jau ne vienus metus vis b…
Gal čia mano istoriją skaitėte, nes neseniai dalinausi
Žinokit, jei nėra pinigėlių galima bandyti Santarose arba Kauno reprodukciniame centre, ten manau galima išsiversti iki kokio 1000 eur, Nėjau į valstybines įstaigas dėl laiko trukmės, ten viskas žymiai ilgiau trunka . Mes lankėmės privačiai, nes amžius jau 34 metai, nebeturime kitų tikslų tik leliukas tai jo ir siekėme. Visoje kelionėje mes išleidome apie10 000 eur per porą metų
Ir žinokit nu atsiranda tų pinigų,, taupai, atsisakai kažko, nevažiuoji į kelionę ar neini į prabangų restoraną kas savaitę
Bet kad IUI, IVF, FET kainuoja tai tikrai, man vien po IVF vaistai savaitei apie 90 eur gavosi, jau su nuolaidomis, tai paskaičiuokim kad man 9 savaitė ir dar naudoju juos..Jeigu dar pas edokrinologą reikia, ten prisideda, vyro tyrimai, ir pan... Labai linkiu kad Jums pasisektų kuo greičiau ir kelias būtų kuo trumpesnis su laiminga pabaiga
.