kitty.kat parašė:
Kokia Santariškėse situacija su epidūru - ar duoda be atsikalbinėjimų, nėra kažkokios slaptos tvarkos, kad kažkam už tai reikia "į kišenę"? Ar tenka ilgai laukti?……
Man viskas buvo gerai
be jokiu mokejimu.
Santariškių g. 2, Vilnius, Vilniuskitty.kat parašė:
Kokia Santariškėse situacija su epidūru - ar duoda be atsikalbinėjimų, nėra kažkokios slaptos tvarkos, kad kažkam už tai reikia "į kišenę"? Ar tenka ilgai laukti?……
Man viskas buvo gerai
be jokiu mokejimu.
kitty.kat parašė:
Kokia Santariškėse situacija su epidūru - ar duoda be atsikalbinėjimų, nėra kažkokios slaptos tvarkos, kad kažkam už tai reikia "į kišenę"? Ar tenka ilgai laukti?…
bent jau per mokymus sakė, kad tik atvažius reikia sakyti jog norėsite epidūro, kad suplanuotų ir pasiruoštų.. aišku ir eigoj pasiūlys, ypatingai jeigu matys kad gimdymo veikla užsitęs.. kartais tiesiog gali nebespėt arba nėštukė iš pradžių nenori, o kai užsimano jau per vėlu 😂 tai kaip ir visur svarbu komunikuoti.
kitty.kat parašė:
Man patys pasiūlė, bet kai atėjo daryti jau buvo per vėlu. Ilgai laukti nereikėjo, tiesiog buvo jau 9 cm kaklelis. Pagimdžiau po pusvalandžio.
kitty.kat parašė:
Kokia Santariškėse situacija su epidūru - ar duoda be atsikalbinėjimų, nėra kažkokios slaptos tvarkos, kad kažkam už tai reikia "į kišenę"? Ar tenka ilgai laukti?…
Ne, tiesiog eigoj sakiau, kad gal padarom, nes lyg ir pati akusere klause ar nenoriu..
bet kai atejo ten trys tokie jauni ir pradejo diskutuot kad va tiek kist reik, jau jauti..tai nafik, nepatiko, ypac kai as turiu reikalu su nugara😀 matyt rezidentai buvo ar kas, bet siaip viskas gerai pavyko
Ir man ilgai nereikejo laukt, bet tuo metu nedaug gimdyviu buvo
Mamučkis parašė:
O gal zinote kaip yra su privaciom palatom. Jei yra suplanuotas cp, ar galima is anksto rezervuotis palata, ar vistiek loterija gausi ar negausi?
Loterija
Mamučkis parašė:
O gal zinote kaip yra su privaciom palatom. Jei yra suplanuotas cp, ar galima is anksto rezervuotis palata, ar vistiek loterija gausi ar negausi?
negalima
į santariškes pagrinde ir važiuoja su rizikom.. suplanuoti cp arba skatinimui.. iš privačių kartais daro bendras
Ella27 parašė:
Sveikos, ar reikia Santariškėse turėti savo naktinius gimdymui? Jei neturėsiu, ar duos ligoninė savo, ar bus labai nepatenkinti? 😀
Duos, bet jūs pati su jais nejaukiai jausitės. Geriau turėkit savo.
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai