Semporista parašė:
Esam lyg... Gaila ir baisu kad moteris taip draskosi gražiausiu savo gyvenimo laikotarpiu. Čia kaip kokioj "Pelenėj" ar "Jonukas ir Grytutė" - pikta pamotė žiežula …
Įdomu ar tik čia atėjo audrų kelti ar rimtai jai kuku
Semporista parašė:
Esam lyg... Gaila ir baisu kad moteris taip draskosi gražiausiu savo gyvenimo laikotarpiu. Čia kaip kokioj "Pelenėj" ar "Jonukas ir Grytutė" - pikta pamotė žiežula …
Semporista parašė:
Reik ir man tokiai palikti, nebendrauti su ex dabartine 😂😂😂
Kitoje serijoje "Mano vyras kiaule paliko mane su vaiku viena ir jau daro taip ne pirma karta nieksas" ... Va tada jau jis bus kiaule, liurbis, bailys ir t.t. As nuo tokios moters, begciau kuo toliau
Vakar su vyru pakalbejom sako prietranka kazkokia skuosciau neatsigrezdamas 🤣
niekutis parašė:
Kitoje serijoje "Mano vyras kiaule paliko mane su vaiku viena ir jau daro taip ne pirma karta nieksas" ... Va tada jau jis bus kiaule, liurbis, bailys ir t.t. As nu…
Aš irgi vyrui pasakojau tai feedbackas buvo: na ir bjauri boba
niekutis parašė:
Kitoje serijoje "Mano vyras kiaule paliko mane su vaiku viena ir jau daro taip ne pirma karta nieksas" ... Va tada jau jis bus kiaule, liurbis, bailys ir t.t. As nu…
Mano vyras irgi pasakė: žiauriakė kokia.
Nors maniškis niekada niekada nesakė man, kad būčiau su vaiku. Ir niekad nieko neprašė. Ir jis mano, kad jo vaikas, tai jis rūpintis turi, aš neprivalau, tiesiog neturėčiau menkinti ir pan. vaiko. Čia savo noru aš visad. Bet ir jam pasirodė, kad čia jau per žiauri moteriškė
GyvenantiPuikiai parašė:
Mano vyras irgi pasakė: žiauriakė kokia.
Nors maniškis niekada niekada nesakė man, kad būčiau su vaiku. Ir niekad nieko nep…
Maniškis netiki, kad dar tokių būna. Bėgtų nuo tokios neatsisukęs, kuri išdrįstų šitaip mūsų vaiką į šiukšles vietą pastatyt.
galadriel parašė:
Manau, kad tiesa čia. Juk kiek daug vaikų paliktų va taip dėl pamočių. Ne kartą mačiau jau suaugusių pasidalinimus, kaip skaudu buvo, kai tėtis paliko ir kotą šeimą turėjo pamiršęs. Bet tik dabar pamačiau mąstymą tokį iš pamočių pusės. Deja, bet tokių nemažai...
GyvenantiPuikiai parašė:
Manau, kad tiesa čia. Juk kiek daug vaikų paliktų va taip dėl pamočių. Ne kartą mačiau jau suaugusių pasidalinimus, kaip skaudu buvo, kai tėtis paliko ir kotą šeimą…
Taip... Aš suvokt negebu, kai būsima mama taip...
Tai jei pati turės kitą vaiką su kitu vyru, tai pirmojo turės nebemylet, nes juk kuria šeimą su kitu... Tėčiui juk lygiai tas pats. Abu vaikai mylimi vienodai, o čia bando kažkokia savimyla atskirti ir įsivaizduoja, kad kažkokį kitokį auksinį vaiką pagimdys, pirmagimį lyg, nors tėtis pirmagimį jau turi.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai