olickak parašė:
oi zinok cia nesistebek![]()
as tai dabar skaitau knyga "p.s. as tave myliu" tai zinok ir paverkiu ir prisijuokiunors ir maciau filma senai bet vis tiek faina paskaityt.
Kazkada ir as ja skaiciau, patiko
olickak parašė:
oi zinok cia nesistebek![]()
as tai dabar skaitau knyga "p.s. as tave myliu" tai zinok ir paverkiu ir prisijuokiunors ir maciau filma senai bet vis tiek faina paskaityt.
Kazkada ir as ja skaiciau, patiko
Alvukas parašė:
As irgi snd verkiau per filmatai cia visoms jau hormonai..
mergaites, nzn ar diskutavot, bet gavau klausima kitoj grupej---> ar jusu vyreliai ruosiasi dalyvauti gimdyme?
manasis tai siai diena sako, kad nea...
Maniskis vis dar be nuomones siuo klausimu. Tai bus iki stumimo, o tada jau pagal aplinkybe, bet turbut siusiu uz duru ji
kapri parašė:
Maniskis vis dar be nuomones siuo klausimu. Tai bus iki stumimo, o tada jau pagal aplinkybe, bet turbut siusiu uz duru ji
manai, kad tuo metu sugebesi dar apie tai pagalvoti :D? as manau, akd si klausima reikia isspresti kol neatejo toji diena...
sveikos mamyes
na as tik is pasivazinejimo su mazaja po parduotuves , pietus ruosiu, ir prisedau paskaityt.
Labai grazus vezimeliai
Ir spalvos tokios visos grazios ivairios. O mano tai toks kad tik dvieju spalvu pasirinkimas ir vsio.
Sveika sugryzus Alvuk
Pasigedau jau ir anglijos mamyciu forme taves, galvojau jau ka ta ozka i az papliurpe kad prapuolei. O kitos i fb isilakste.
As skalbiu viska leliuko su skalbimo riesutais, ir patalyne ir drabuzelius. Tik baldakimo neskalbiau ir apsaugeliu, taip pat tokios kisenes prie lovos prisirisa irgi neskalbiau. Ir lyginu viska is eiles. Kazkas sako nelygina, bet as taip jau ipratus, pati net nesisluostysiu su ranksluosciu nelygintu, tai viska ir lyginu.
Namie nekalbadienis jau antra diena.
Uzvakar susipykom parduotuvej, del vyro pastovaus taupumo, spjoviau ir nepirkau nieko. O namo gryzus iskalbejau jo zaidimus kompiuteriu. Na taip va ir gyvenam. As paprastai ilgai nepykstu, bet kazkodel sikart laikosi man tas
keistuole parašė:
sveikos mamyesna as tik is pasivazinejimo su mazaja po parduotuves , pietus ruosiu, ir prisedau paskaityt.
Labai grazus vezimeliai
![]()
![]()
Ir spalvos tokios visos grazios ivairios. O mano tai toks kad tik dvieju spalvu pasirinkimas ir vsio.
Sveika sugryzus Alvuk
Pasigedau jau ir anglijos mamyciu forme taves, galvojau jau ka ta ozka i az papliurpe kad prapuolei. O kitos i fb isilakste.
As skalbiu viska leliuko su skalbimo riesutais, ir patalyne ir drabuzelius. Tik baldakimo neskalbiau ir apsaugeliu, taip pat tokios kisenes prie lovos prisirisa irgi neskalbiau. Ir lyginu viska is eiles. Kazkas sako nelygina, bet as taip jau ipratus, pati net nesisluostysiu su ranksluosciu nelygintu, tai viska ir lyginu.
Namie nekalbadienis jau antra diena.
Uzvakar susipykom parduotuvej, del vyro pastovaus taupumo, spjoviau ir nepirkau nieko. O namo gryzus iskalbejau jo zaidimus kompiuteriu. Na taip va ir gyvenam. As paprastai ilgai nepykstu, bet kazkodel sikart laikosi man tas
![]()
o as irgi su neklabadieniu.. ir isvis kazkas bus ne taip, nes kambariokas namie po darbo, o jo nera... tai nesijausk vienisa... as sakiau, jei prasides gimdymas anksciau tai tik per nervus...
Alvukas parašė:
manai, kad tuo metu sugebesi dar apie tai pagalvoti :D? as manau, akd si klausima reikia isspresti kol neatejo toji diena...
maniskis kaip ir kapri vyras per saremius bus kartu, o kai daeis reikalas iki stumimo sake pats nuspres
ar bus toliau su manim ar ne. nes as jo neverciu jei nenori tai ir nereikia man nuo to lengviau vis tiek nebus
pritariu tau kad tikrai ne tas galvoi bus
Eira parašė:
gal oras cia nekoks, nes pas mus irgi truko tik laso iki nekalbadienio, bet manasis greit susizgribo-atsiprase, isbuciavo ir klaida istaisyt dar siandien zada...ziuresim kaip cia bus
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai