Dutee parašė:
Maniskis ir jau menesi su vaikstyne duodas ir nevaiksto su ant pirstu galiukuNormaliai deda kojytes...
Va va ka as sakau ,jei kas nutinka tai jau aisku kalta tas ar anas
Dutee parašė:
Maniskis ir jau menesi su vaikstyne duodas ir nevaiksto su ant pirstu galiukuNormaliai deda kojytes...
sauluze123 parašė:
Nu cia istikruju kiekvienos mamos reikalas ka leisti vaikui ir ka ne
Mano pusesere savo vaikui nieko neleido tik guleti metuku laiko jis nieko nemokejo tai ji nuejus pas daktare aiskino k,kad kazkas negerai nes jis nesedi nestovi neropoja ir panasiai.... Seniau vaikus suvistydavo tiek ,kad jie nepajudedavo dabar jau nebegalima kazkodel nes nesivysto... O kuom skirias ankstesni vaikai nuo musu? Nu paprasciausiai kiekvieno zmogaus isitikinimai
dayaNuray parašė:
aš pažistu pacaniuką, katras užaugo vaikštynėj, tai net dabar, būdamas 15 metų spyrokliuoja vaikščiodamas.
Jai zmogus pilnapadis,tai toks ir be vaikstynes butu taip vaiksciojas.
garnizonas parašė:
as tai savojo i vaikstyne sakiau nesodinsiu ..siaip..nes vadovaujuos taisykle- VISKAM SAVAS LAIKAS
sorry, bet pas jus viskam per anksti laikas ateidavo...
garnizonas parašė:
as tai savojo i vaikstyne sakiau nesodinsiu ..siaip..nes vadovaujuos taisykle- VISKAM SAVAS LAIKAS
Man idomu ,o kada laikas?
Dutee parašė:
Man idomu ,o kada laikas?![]()
sako nuo 8 men siaip. bet mes jau irgi lakstom su vaikstyne
ir sokinejam sokliuke - varliuke
Jolantacka parašė:
sako nuo 8 men siaip. bet mes jau irgi lakstom su vaikstyneir sokinejam sokliuke - varliuke
![]()
Maniskis stiprus bernas duotis nori vietoj nenubuna tai as ir nedraudziu

Simonytea parašė:
sorry, bet pas jus viskam per anksti laikas ateidavo...![]()
geras pastebejimas
Dutee parašė:
Maniskis stiprus bernas duotis nori vietoj nenubuna tai as ir nedraudziuVa su savo transportu
![]()
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai