Navi parašė:
Musu mazylis neatsilieka nu tevelio![]()
![]()
![]()
Mano raugėjimu ir bezdėjimu taip pat
Navi parašė:
Musu mazylis neatsilieka nu tevelio![]()
![]()
![]()
Mano raugėjimu ir bezdėjimu taip pat
Kariba parašė:
Taip, nuleidau nugarele ir pasitiest galima ka nors kad tie dirziukai netrukdytu jeigu nesegi, bet as nenuleidau visiskai gulimai, trupuciuka pakeliau kad matytu kas darosi, bet ne ant tiek kad su uzpakaliuku sedetu, kadangi vaikas dar mazas tai vis tiek uzpakaliukas sedimos dalies nesiekia, tai guli bet kunas visas pakeltas![]()
as nusipirkau vezima be lopsio , sedima dalis tik . tai ten toks gultukas kudikiuj isideda i sedima dali kad nugaryte butu tiesi , nera lopsio ir lopsio sienu , tai viska vaikas mato , patinka jam labai
madike parašė:
Nzn nzn, musu katinas net i ta kambari neina, kur mazoji miega - nepatinka jam![]()
mano iskart pabega kai mazge suzvygia
bet sako kates uzuodzia pieno kvapa ir tiesiog uzgula vaika, buna kad is pavydo
Alisa_miau parašė:
va musu seimyna![]()
kasaras tai kaip mano
gera seimyna
Navi parašė:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/kose-su-kirmelemis-slyvu-tyrele-su-kaulais-%E2%80%93-maistas-vaikams matet?:?
neskaiciau ten visko, bet jeigu atidaryta kose namie prastovejo, tai galejo ir namie uzsiveist, nebent jau atplesus iskart rado
tada jau buciau iskart lekus ten kur pirkau ir HIPP atakuociau
uzsireginom pas GP, kaip tik bus be 1d trys menesiai
kazkaip nerami ji man, nezinau, zyzia istisai, niekur netinka.... numiega po biski ir tai tik vezime, kai kas biski ir iskart vezinu, gerai kad nors soske jau ima.... plaukiukai kazkaip sonuose isslinko, galvoju ar ne per velu slinkt jau, nes nuo virsugalvio tai pacioj pradzioj nuslinko, jau nauji paauge
bijau kad koks rachitas nebutu
anna.saka parašė:
neskaiciau ten visko, bet jeigu atidaryta kose namie prastovejo, tai galejo ir namie uzsiveist, nebent jau atplesus iskart radotada jau buciau iskart lekus ten kur pirkau ir HIPP atakuociau
![]()
bet nelogiska pagalvojus , pakelio viduj oro juk nera , tai kaip ta kirmele isgyveno ? juk tas misinukas keliauja ilga kelia .. is fabriku i sandelius , tada i parduotuves , parduotuvej velnias zn kiek laiko stovi lentynoj , ar sandeliuke .. siaubas .. na nebent kirmelems isgyvenimuj oras nebutinas ...
siandien buvau vaistinej misinuko pirkt maziuj ... maza tokia vaistinyte .. ir stovejo salia jau pagamintos kosytes .... bet jau taip kraupiai man jos ten atrodo :/ kaip ten galima vaikuj tokias duot , jau kazkokios pasisluoksniave , nusistoje . nu zodziu .... as jau sakiau geriau gera aparata nusipirksiu ir koses bent jau namie tik pati virsiu .. nebent mieste jeigu reikes nupirksiu ta is indelio , bet ir tai tik prekybos centre , o ne parduotuvytej ...
kaip pvz svarinej , irgi tu kosyciu pilna , nu bet kaip jos baisiai atrodo,......
mano sunelis ismoko zviegt
kad visas namas skamba
siandien ryte kaimynai net klause kas dedas :DD o jis tik zaidzia taip
Sveikos,mano mazius antra diena irgi neramus,viskas negerai,kaip ir Annos pasnaudzia 10-15min ir vėl ašaros,zyzimas,jau nebežinau Ka daryt,va dabar tik jaučiu imigo,kai reikia maudytis,pampe keist,pries naktį,ir tai gal per kokius 4k supau ant rankų kitaip neuzmiega nors tu Ka....
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai