exciting parašė:
dekui dekui, maniskis tik kad neramus buvo ir viskas, nei viduriavo, nei temp..
bus ir pas Jus greit dziaugsmelis
exciting parašė:
dekui dekui, maniskis tik kad neramus buvo ir viskas, nei viduriavo, nei temp..
bus ir pas Jus greit dziaugsmelis
giedrute7 parašė:
Ir mes mazai priaugom bet tyrimai visi geri
O kiek priaugot per trecia ir per ketvirta menesi, Giedrut?
Burungudungu parašė:
dekui dekui, maniskis tik kad neramus buvo ir viskas, nei viduriavo, nei temp..bus ir pas Jus greit dziaugsmelis
![]()
sveikinimai su dantuku ir nuo musu
tu pirmoji kurios vaikui isdygo dantukas musu forume
(nebent kazka praziopsojau)
puputis parašė:
o kaip su sysiukais, niekas nepasikeite? gal aitrumas jaucias, maziau slapinas? po savaite laiko nera dar gal ko ir nuogastauti, visa men reikia ziureti svori..
Pati maitinu, kakoja normaliai, 3-4 k per diena. Na, gal vienu kokiu pampiu maziau sunaudoju per para, bet as tai surpantu, kad viska geriau su amzimi vaikas issisavina, tad ir slapinasi gal vos vos maziau. Net nezinau, valgom kaip visada tik kad dabar trumpiau valgo..
Burungudungu parašė:
MES DANTUKA TURIMpabarskinau su sauksteliu dantenas, barska!!!
va ko jis man toks neramus buvo
![]()
Greiti jus,sveikinu su pirmu dantuku
Burungudungu parašė:
dekui dekui, maniskis tik kad neramus buvo ir viskas, nei viduriavo, nei temp..bus ir pas Jus greit dziaugsmelis
![]()
Mano dukros irgi nereagavo y jokius dantu dygimus,niekas nesidare,ne tempe kilo,nei trydaliojo,tik spejau skaiciuot dantukus.Nors velai lysdavo.
exciting parašė:
Labas rytaso jus pas ortopedus siunte pediatre ar patys pasipraset? Ka jie ziuri? mano mergyte 3 men. svere 7.300 kg 63 cm gal ir mum reiktu pasitikrint? :oo…
Pediatrė profilaktiškai siuntė, tai žiūrėjo klubus ir pėdas ;)
Gegut parašė:
Kazkuri dar kalbejot apie atostogas,ar kas jau vaziavot su mazaisiais? Mes gal pirmieji keliauninkai busim- buvom savaite Kose.Ir skrydis,ir viskas puikiai, tik ged…
nu jus pavarot su dviem mazais vaikais ir jau i graikija nu saunuoliai jus esat
as esu baile ant tokiu dalyku atrodo dar mazas baisu kur toliau keliau tikrai zaviuosi jumis :thumb:net uzpavydejau aisku baltu pavydu
Gegut parašė:
Kazkuri dar kalbejot apie atostogas,ar kas jau vaziavot su mazaisiais? Mes gal pirmieji keliauninkai busim- buvom savaite Kose.Ir skrydis,ir viskas puikiai, tik ged…
ikelk foto
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai