bek i
Majaaa parašė:
Pakolkas as cia viena dar...laukiu ir kitu
![]()
balandinuku tema taip pat
juk maza kas... jau turesi su kuo pabendrauti...
o kitos manau prades rinktis kita savaiciuke...
bek i
Majaaa parašė:
Pakolkas as cia viena dar...laukiu ir kitu
![]()
balandinuku tema taip pat
o kitos manau prades rinktis kita savaiciuke...
Ivetut parašė:
bek ibalandinuku tema taip pat
![]()
o kitos manau prades rinktis kita savaiciuke...![]()
As irgi galvoju apie balandinukus, nes kazkaip ant ribos cia man
Majaaa parašė:
As irgi galvoju apie balandinukus, nes kazkaip ant ribos cia man![]()
juk gali buti abiejose grupelese... tik va balandinukiu jau uzdara yra, bet manau mielai priims...
o su laiku ir cia uzdara atsiras...
labukas,uzvakar isvydau II
viena skaiciuokle rodo geguzes 2d,kita geguzes 4d,na bet kuriuos atveju,bus issvajotas geguziukas/-e
del to,kad mergaites ankciau gimsta,tai cia ne taisykle,maniskes (pirmagimes) gmdymo data buvo liepos 12,tai tiksliai ta diena ir gime
Manau tokiose dalykuose nebuna nieko uzgarantuoto,jei viskas vyksta naturaliai,tai pats leliukas data ir pasirenka
iliuzija parašė:
labukas,uzvakar isvydau IIviena skaiciuokle rodo geguzes 2d,kita geguzes 4d,na bet kuriuos atveju,bus issvajotas geguziukas/-e
![]()
del to,kad mergaites ankciau gimsta,tai cia ne taisykle,maniskes (pirmagimes) gmdymo data buvo liepos 12,tai tiksliai ta diena ir gime
Manau tokiose dalykuose nebuna nieko uzgarantuoto,jei viskas vyksta naturaliai,tai pats leliukas data ir pasirenka
![]()
Sveikinimai!!! ir laukiam daugiau mergaiciu
bet geguze men. geras laikas gimdymui, pavasaris, silta, tuoj jau ir vasara
Majaaa parašė:
Sveikinimai!!! ir laukiam daugiau mergaiciu![]()
bet geguze men. geras laikas gimdymui, pavasaris, silta, tuoj jau ir vasara![]()
o as sveikinu Jusu seimyna
kaip suprantu,kol kas viena cia viespatavai
taip,mes turim liepinuke,tada norejom,kad gimtu vasara ir is antro ciklo pavyko,dabar,kai nutarem,jog jau laikas antram,tai buvom uz geguzi,nes menuo toks,kai lauke jau pamazu syla,bet karsta nera,o vasara pries akis,man tai superinis menuo ir svarbiausia nebeteks buti pilvotai per didziuosius karscius
jus butent irgi planavot geguziuka?
iliuzija parašė:
o as sveikinu Jusu seimynakaip suprantu,kol kas viena cia viespatavai
![]()
taip,mes turim liepinuke,tada norejom,kad gimtu vasara ir is antro ciklo pavyko,dabar,kai nutarem,jog jau laikas antram,tai buvom uz geguzi,nes menuo toks,kai lauke jau pamazu syla,bet karsta nera,o vasara pries akis,man tai superinis menuo ir svarbiausia nebeteks buti pilvotai per didziuosius karscius
![]()
jus butent irgi planavot geguziuka?![]()
dabar jau dviese esam
o mes neplanavom, kad butinai ta ir ta menesi butu, norejom labai tai ir pradejom planavima, tai is antro ciklo ir pavyko
is kelinto ciklo sikart pavyko?
ruksti parašė:
Tikiuos kitu metu geguziuku gretos bus tokios pat gausios kaip ir siemetines![]()
sveikinu lengvo nuostabaus nesiojimo.siu metu geguzinuke
![]()
![]()
tylus aciu
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai