2012.08.10 09:09 (prieš 13 m.)
EllieUsa parašė:
O jeigu jau turi viena kitoki vaika namuose ir laukiesi antro vien su ta mintim, kad gimtu sveikas ir padetu sesei/ broliui kai teveliu nebeliks? As tai esu labai uz genetinius tyrimus
turiu namie viena kitoki vaika ir tikrai nesilaukiu su ta mintimi , kad man padetu. tiesiog noriu antro vaiko. Gerai kad man pasiseke kad vaikas vystosi kaip ir tikejausi, bet nezinai kada gali nutikti kokia nelaime ir ar vaikas ar tu atsisesti i invalido vezimeli. Ir nereikia tokiu atveju net susilaukti neigaliu vaiku. Dar karta pasikartosiu, LT genetikam toli iki tikslumo, jie spelioja. O jei jau taip norisi isitirti tai reikia tirtis pries pastojant , o ne tada kai jau laukiames, nebent tikrai vaiko zadat atsisakyti jei jau tures stuburo isvarza ar gims su Dauno sindromu. Genetikai pagrinde tik del tu dvieju ligu ir tiria. Paziurekit Lt talentuose kaip graziai repavo vaikinukas invalido vazimelyje su stuburo isvarza, abejoju, kad tevai gailisi jog ji isdriso gimdyti. Kuom neigalus vaikas nusipelne neismeginti gyventi. Daugelis sako ai kam juos kankinti, juk jie neigalus. Palaukit jei patys tapsim neigalus kam mums leisti meginti gyventi, tai zudykim visus neigalius, jie tik tersia Lietuvos varda. Jiem nera tokiu galimybiu reikstis kaip sveikiems zmonems. O kas zino ar jie tikrai ennori gyventi, manau jie kaiptik nori gyventi, jie pasauli mato kitokiomis spalvomis, jiem jis mielas kad ir koks butu ( jei vaikas gime neigalus, jis enzino, kad gali buti kitoks sveiko zmogaus pasaulis). Jei dievas siuncia jums isbandymus, vadinasi jus esate stiprus zmogus ir pajegsit su tuo isbandymu susigyventi. AS begalo dziaugiuosi , kad turiu neigalia dukra, as dziaugiuosi kiekvienu jos pasiekimu, as esu pati laimyngiausia mama pasaulyje, nes varbu, kad mano dukters gyvenimas yra ligonines . Bet as esu laiminga mama ir dziaugiuosiu, kad leidau dukrai isvysti si pasauli....