K.A.R.I.N.A parašė:
SveikosNedrasiai jungiuosi prie Jusu. Ar priimsit?
![]()
labutis, sveika prisijungus
kaip nėštumas? lengvesnis, sunkesnis nei pirmasis?
K.A.R.I.N.A parašė:
SveikosNedrasiai jungiuosi prie Jusu. Ar priimsit?
![]()
labutis, sveika prisijungus
kaip nėštumas? lengvesnis, sunkesnis nei pirmasis?
Liks parašė:
aciu! truputi pasigilinau ir supratau, rods...pazymejau, kad taikytu, bet vistiek pas mane jis = 0...
![]()
Žinok ir pas mane man atrodo 0
Nors bendriau ne, nes ten į formulę statosi suma dar neatemus mokesčių visų (popierinis atlyginimas)
Čia galima pamatyti taikytiną NPD man atrodo
www.auditum.lt/index.php/atlyginimu-skaiciuokle/277-atlyginimo-skaiciuokle-2.html
Manuela parašė:
Pirmą kartą gimdančios puiki paguoda![]()
![]()
Būtų nesąžininga pirmąkartėms meluot, kai tai vieni niekai, bet nuo gimdymo skausmo dar nei viena nenumirė ir neišprotėjo.
O jausmas, kai viskas baigiasi ir ant krūtinės padeda mažuliuką- nerealus
K.A.R.I.N.A parašė:
Tai is pat pradziu gal prisistatysiuEsu nestuke Karina. Cia man antrasis nestumas ir bus antrasis sunelis (tikriausiai). Esu 28 metu mama is Vilniaus
![]()
Sveika prisijungus
Kaip jautiesi? Kaip nuotaikos?
BeFree parašė:
labutis, sveika prisijunguskaip nėštumas? lengvesnis, sunkesnis nei pirmasis?
Diatrix parašė:
Sveika prisijungusKaip jautiesi? Kaip nuotaikos?
![]()
Aciu uz priimima
Nestumas tesiog pasaka
Jokiu problemu neturejau ir pfju,pfju tikiusi neturesiu. Pirmas nestumas siek tiek sunkesnis buvo,nes pirmus menesius vemiau
Dabar tik ziuriu pradejau neissimeguoti.Pilvukas siek tiek trugdo jau.Ir kartais buna taip,kad nakti vos ne dusti pradedu.Nera jums taip?
K.A.R.I.N.A parašė:
Aciu uz priimima![]()
jei ant nugaros miegi - dust visiškai normalu, spaudžia mažylis pilvelyje viską.
Jei ant šonų - irgi nieko nepadarysi, matyt jau taip įsitaiso... aš jau ir pakriuksėt naktį pradėjau, bet vistiek geriausiai išsimiegu tik ant nugaros...
BeFree parašė:
jei ant nugaros miegi - dust visiškai normalu, spaudžia mažylis pilvelyje viską.Jei ant šonų - irgi nieko nepadarysi, matyt jau taip įsitaiso... aš jau ir pakri…
Nes man su pirmu nestumu taip nera buve.Issigandau truputi.O pas gydytoja keliauti tik 24 diena.Galvoju pas jus uzsiklausiu
K.A.R.I.N.A parašė:
Aciu uz priimima![]()
Sveika ;)
as tai pravemiau visus cielus 4 men, buvo siaubu siaubas... as irgi pradejau neissimiegot jau kokia savaite, vis truksta oro, dusina ir kuo toliau tuo dazniau keliuosi i tualeta, 3 4 kartus nakti
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai