GinteA parašė:
O kokis kiekis cia?;) nes tas hipp tai 300 gr;) vismas kas vaikiska nepigu, ta jau seniai supratau;)
Ten 800g. Mums sis geriausiai tiko ir pirmagimiui ir db mergytei, bet zadu po keliu men pakeisti I pigesni misineli.
GinteA parašė:
O kokis kiekis cia?;) nes tas hipp tai 300 gr;) vismas kas vaikiska nepigu, ta jau seniai supratau;)
Ten 800g. Mums sis geriausiai tiko ir pirmagimiui ir db mergytei, bet zadu po keliu men pakeisti I pigesni misineli.
garbane@ parašė:
Kol manoji valge tik mp tustindavosi po kelis kartus i diena. O duodant papildomo maisto tai kartais tik kas antra diena.
Du kartus į dieną, per pietus ir vakarienei
vaiva.cep parašė:
Po biski pripras ir daugiau gules.ogo tikrai retai. Bet gal suvirskina viska labai? Ar skausmingai? O tai tik kazko vieno pavartot neuztenka? Kazkaip man keistai at…
Ne ji tustinas neskausmingai.bet bezda lb neskaniai.tai gydytoja paaiskino kad nera susibangavusios zarnos.reikia tu masaziuku pilvui ir to syrupelio.nu man ir keistai kai tiek prifarsyruot ta vaikiuka.nors ji sake tas syrupas nieko blogo jo perduozot neymanoma.mes jau geras 2sav ragauj vis po saukstuka kosytes.bet vistiek ji ilgai nesitustina, nors viduriukai tikrai neuzketeja man kas keisciausia kad daktare sako-o jus negalvojat kad jau jusu pienikas per liesas:/?tox vaizdas susidare kad jau kaip ir misinuko reiktu...nu bet pasvere tai per pusantro men priaugom 800g tai manau viskas ok su tuo mano pienu.mes gryze y lt, ejom privaciai.
Rasyte20 parašė:
Ne ji tustinas neskausmingai.bet bezda lb neskaniai.tai gydytoja paaiskino kad nera susibangavusios zarnos.reikia tu masaziuku pilvui ir to syrupelio.nu man ir keis…
Nu ir nesiparinkyt. Jeigu turit mp ir dar primaitinima darot kitais produktais tikrai nemanau kad reik misinuka, juolab kad svoris gerai auga
Rasyte20 parašė:
Ne ji tustinas neskausmingai.bet bezda lb neskaniai.tai gydytoja paaiskino kad nera susibangavusios zarnos.reikia tu masaziuku pilvui ir to syrupelio.nu man ir keis…
Sveiki. Atsiprašau, kad įsiterpsiu, bet noriu pasisakyti
per lieso pieno pas mamą niekada nebūna. Jis būtent toks, kokio vaikučiui reikia. Tie gydytojai kartais taip klaidina tas mamas.. Ir aš tikrai savo vaiko nešerčiau tais vaistais, jeigu jis dėl tokio tuštinimosi gerai jaučiasi. Svoris jums auga puikiai, tad siūlau net negalvoti apie mišinuką. Daaar chemijos..
O "neskaniai bezdėti" gali dėl jam netinkančio maistelio. Gal jam netinka ta košytė? Gal jūs kažką valgote tokio? Pagalvokite, kiek tai jau tęsiasi. Maniškis nuo mano suvalgytų pieno produktų, produktų su glitimu taip bezdėdavo, dar plius ir paberdavo. Na, bet čia kita tema ;)
GinteA parašė:
tai hipp 800g kastuoja ~16eur
Aurelija9 parašė:
O "neskaniai bezdėti" gali dėl jam netinkančio maistelio. Gal jam netinka ta košytė? Gal jūs kažką valgote tokio? Pagalvokite, kiek tai jau tęsiasi. Maniškis nuo ma…
Del pieno produktu tai priratiu gali buti kad bedos nuo to. As kai maitinau mp tai pieno produktu valgiau minimaliai ir tai netgi bandziau kad butu be laktozes.
Lempickaaa parašė:
Sveikos mamos turiu beda šiuo metu ištyrem d vitamina ir aisku yra perteklius, musu daktare pasimetusi nezino ka daryti, gal galit pakomentuoti ka jusu daktare sake…
O delkokiu priezasciu reikejo ji darytis?
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai