Žliumbikė parašė:
aš ką tik iš krikščioniškųjų gimdymo namų. Aš po palatas nevaikščiojau, nežiūrinėjau, man tai neaktualu, tik info norėjau išgirsti kaip kastai kas liečia ankste…
O kokios palatu kainos nesiteiravote ?
Žliumbikė parašė:
aš ką tik iš krikščioniškųjų gimdymo namų. Aš po palatas nevaikščiojau, nežiūrinėjau, man tai neaktualu, tik info norėjau išgirsti kaip kastai kas liečia ankste…
O kokios palatu kainos nesiteiravote ?
Flamy parašė:
Daktare matuoja kiekvieno apsilankymo metu ir zymi i nesciosios kortelemano mazesnis nei turetu buti, tad ir vaikelis mazesnis svoriu
![]()
O mano didesnis ,virs liniju tai cia reiskiasi ,kad lelius didelis bus ?
Jei jau apie tvarkymusis prakalbom, man irgi atejo tas "lizdo sukimo" periodas, norisi viskas issikopt susitvarkyt idealiai, bet kai pagalvoju, kad reikes 4 kambarius, virtuve tualeta vonia koridoriu ir balkona sutvarkyt
rankos nusvyra, jau po truputi einu krapstinejuos, bet darbo dar daug nusimato, jauciu kaip mininum 2 savaiciu prireiks
Jaunele 13 parašė:
O kai ji zinoti ?![]()
Gal jums nematuoja Lietuvoje ?
sandramandra parašė:
SMAGU,kad KLAIPĖDIETĖSna ir kaip jūs ? Kaip jaučiatės ? Ar jūs tariatės pas kokia gyd.gimdyt ? Ir pas ką lankotės ?
![]()
![]()
Lankausi pas beliajeva::))oi ne del gimdymo nesitariu,tik svarstau kur gimdyti..rinktis klaipeda ar kretinga:)jauciuosi neblogai..tik gelezies maza,kraujospudi stebet reikia bei penktd darysiu pakartotini slapimo tyrima nes buvo rasta baltymo 0.3 kol kas norma..bet reik stebet kad nedidetu...kad nebutu problemu:(;
Jaunele 13 parašė:
O mano didesnis ,virs liniju tai cia reiskiasi ,kad lelius didelis bus ?![]()
Nebutinai, bet tikimybe yra
pasiklauskit per konsultacija
pasakys
daktarai geriau zino
Jaunele 13 parašė:
O kokios palatu kainos nesiteiravote ?![]()
šeimos palatos kaina 29€ parai
yra jų puslapyje foto privačių ir kaip jie patys vadina "smetoniškų"
www.gimdymas.lt/ minėjo, jei yra pakankamai vietų tai neguldo visų gimdyvių į vieną palatą, guldo atskirai
aišku priklauso nuo apkrovos
mes greičiausiai imsim šeimos palatas, kad ir vyras galėtų nakvoti
Ilona ILONA parašė:
Nesirodo Mano zinutes jau kelis kart rasiau Ir isnyko .
Negaletu taip buti
gal neukrauna
busima parašė:
Yra mamyciu kurios planuoja santariskese gimdyti?
As gimdysiu vilniuj bet renkuosi tarp vgn ir antakalnio
nebent anksciau pasibelstu tai nebutu kito pasirinkimo
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai