dzonia parašė:
na kiek teko girdet mergaites reikia sodinti kuo veliau, del gimdos, kad ne butu per zemai
As ir ta girdejau. Ir siaip be puses metu nesodinti nes dar diafragma nebuna susiformavus
dzonia parašė:
na kiek teko girdet mergaites reikia sodinti kuo veliau, del gimdos, kad ne butu per zemai
As ir ta girdejau. Ir siaip be puses metu nesodinti nes dar diafragma nebuna susiformavus
dzonia parašė:
as savosios dar nesodinu.bet mes pasitreniruojam.leidziu isikibti man i pirstu ir ji pati stengiasi pakelti galvyte.biskuti pakelia.tai ir uzklausiu kai eisim pas neurologe ar galima vezti sketuke gilimaja padetimi
Ortopedas sake nesodint, kai pats tvirtai nugaros nelaiko, nes bus ateityje stuburo problemu. Taip pat kai prades vaiksciot neskubint. Senovej darydavo cirkus, pagalvelem priramstant bet tik kad ,,sukumpes'' sedetu. Tipo greiciau ismoks pusiausvyra laikyti. Deja, apie zala niekas negalvodavo.
eglelle parašė:
kiekviena mama savaip daro.kiek skaiciau forumus.tai kitos sodina nuo 5men.man aktualiau buvo del sketuko vezimo.tai vienos nuo 2men jau veze gulima padetimi.kitos …
Ziurint kokiu keliu vezioja, jei geras takas, nekrato. Arba jeigu koki paminkstinima padeda po maziuku, tada amortizuojanciu ratu gal ir nebutina. Kol kas labiau apie vaiko patoguma galvoju lopsiuke
eglelle parašė:
as savosios dar nesodinu.bet mes pasitreniruojam.leidziu isikibti man i pirstu ir ji pati stengiasi pakelti galvyte.biskuti pakelia.tai ir uzklausiu kai eisim pas n…
mano puka jau nuo kokiu 3 bando keltis ojojoj
mulier parašė:
Ziurint kokiu keliu vezioja, jei geras takas, nekrato. Arba jeigu koki paminkstinima padeda po maziuku, tada amortizuojanciu ratu gal ir nebutina. Kol kas labiau a…
taip mes kai pirkom tai pardaveja sake butinai pakloti storesni pakloteli ir tada gulgyt ir nieko mergytei patinka ir miega kuo geriausiai vazinejames ir zole prie namu ir mieste
mulier parašė:
Ortopedas sake nesodint, kai pats tvirtai nugaros nelaiko, nes bus ateityje stuburo problemu. Taip pat kai prades vaiksciot neskubint. Senovej darydavo cirkus, pag…
Seis laikais irgi dar tokiu atsiranda .Mano vyro brolio zmona tokia jau 3 vaikas pas juos seimoj o proto ner situo klausimu maziukas buvo 4 men visa silpna vos galva nulaikanti I vaikstyne statydavo ir dar raksluosciu apsugdavo kad nesikraipytu toj vaikstynej sakydavo koks stiprus vaikas .Paskui suejo pusmetis tai paramstydavo tarp pagalviu tai sakydavo o koks musu stipruolis jau bando sedet
ir va cia musu kantrybe baigesi .Tiesiog netiketai isrezem jiem I akis ka manom apie ju toki elgesi su gleznu vaikiuku . 3 vaikas o proto ner
.
Anemun parašė:
Seis laikais irgi dar tokiu atsiranda .Mano vyro brolio zmona tokia jau 3 vaikas pas juos seimoj o proto ner situo klausimu maziukas buvo 4 me…
Kai šiais laikais info daug , o augina iš ,,lempos'' , arba kaip mamulė sako, kaip draugės daro, o paskui tos visos išvaržos, iškrypę stuburai. Pvz pirmieji metai patys svarbiausi, nuo 6 mėn iki 1 m duodant druskos, cukraus, kad tik skaniau būtų, kūdikiui didelė tikimybė suaugus būti nutukusiam. Net nepagalvotume kaip čia taip, prie ko čia ;)
mulier parašė:
Kai šiais laikais info daug , o augina iš ,,lempos'' , arba kaip mamulė sako, kaip draugės daro, o paskui tos visos išvaržos, iškrypę stuburai. Pvz pirmieji meta…
isvis druskos ir cukraus negalima duot iki metu.
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai