Braskia parašė:
siandien jau 5 dpotestas baltas
Koki testa daret?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįBraskia parašė:
siandien jau 5 dpotestas baltas
Koki testa daret?
RaudonaPieva parašė:
Omg..prisiskaitysiu pas jus čia simptomų, tai jau pati jų lauksiu 😁. Mums jau ateinantį šeštadienį kėlimas. Kelsim viena.
Galima Northway.
Inanana parašė:
Merginos zinios nekokios. Is dveju kiausialasciu viena buvo degradavausi tai kiek supratau nebrandi. Kita isci neapsivaisino. Sake dar karta bandys vaisinti. Gal ka…
Kaip netiketai..nesusidurus..ka gydytoja del to? Pasitaiko daznai cia? Kokios prognozes kai bando antru kartu vasinti?
GiedreG parašė:
Kaip netiketai..nesusidurus..ka gydytoja del to? Pasitaiko daznai cia? Kokios prognozes kai bando antru kartu vasinti?
Gydojai nieko nerasaiau, juk ji ne emrbiologe. Sake
Dar karta bandys tai 50 ant 50.
Inanana parašė:
Gydojai nieko nerasaiau, juk ji ne emrbiologe. Sake
Dar karta bandys tai 50 ant 50.
Laikom spygas
Inanana parašė:
Merginos zinios nekokios. Is dveju kiausialasciu viena buvo degradavausi tai kiek supratau nebrandi. Kita isci neapsivaisino. Sake dar karta bandys vaisinti. Gal ka…
Įdomu... ar čia susiję su taikytu protokolu, ar tiesiog toks ciklas pasitaikė.... 🤨
Funny parašė:
Įdomu... ar čia susiję su taikytu protokolu, ar tiesiog toks ciklas pasitaikė.... 🤨
Nemanau kad su protokolu, nes man ir su labai didelem dozem dvi kiausialstes tik budavo. Ciklas ciklui nelygus
Frezija parašė:
Man buvo tas bakst su pirmu nestumu ir kazkuriuo biocheminiu
Man kiekvieną dieną po ne vieną karyą baksnoja ir maudžia 🤣 su biocheminiu irgi daug baksnojo, tik tada dar buvo implantacinis patepliojimas.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai