jono parašė:
Dieve kaip as bijau rytdienos.. rytoj vaziuojam tikrint ausyciu vel.. ir tokie sumise jausmai.. kartais atrodo kad jis girdi o kartais atrodo kad nieko, man atrodo …
Stiprybės jums, tikėkimės viskas bus gerai...
jono parašė:
Dieve kaip as bijau rytdienos.. rytoj vaziuojam tikrint ausyciu vel.. ir tokie sumise jausmai.. kartais atrodo kad jis girdi o kartais atrodo kad nieko, man atrodo …
Stiprybės jums, tikėkimės viskas bus gerai...
jono parašė:
Laikysim kumstukus uz jus!
jono parašė:
Jau rytoj ? Linkiu kad viskas praeitų kuo geriausiai , tikrai žinau kaip jus jauciates.Musu mažylė eis kartot kai bus 8 mėnesiai.Labai nepergyvenkite - kas bebutu , tai nėra blogiausias dalykas.Bet linkiu kuo geresniu naujienų rytoj ! Parašykite kaip seksis !!!
Johansson parašė:
Gal gali maitinančios misinukais pasidalinti, kiek ml per para jusu mažyliai suvalgo? ☀️ Maniškė ~ 900ml.
Panašiai tiek pat
milda.n parašė:
Panašiai tiek pat
maximum 700 bet pirmoji dukte valgydavo panasiai finale 2 metu svere 12 kg
bet sveika ir viskas gerai. nebesinervuoju del antros kiek nori tiek valgo kol svori auga
jono parašė:
Labutis.kaip bebutu, viskas issispres...mano seses dukrytes gime abi negirdincios, viena su aparateliu siek tiek girdi, o kita visai nieko. Abu su vyru sveiki, bet kazkas chromosomu susijungime judvieju neatitiko. Moke abi skaityti is lupu, jos mokes kalbeti ir taip bendraujam. Sakom zodzius ziurint i akis, jos skaito is lupu ir atsako! Sese, net gestu kalbos nemoka. Ismoke esam abecele, jei nesupranta ka sakom, parodom
.
Dabar vienai 25 m. Gyvena Anglijoj, turi 8 men dukryte, kuri gime girdinti. Kitai 22 m. Jau apskrido daug pasaulio saliu, buvo ir JAV. Dabar vyksta integracija stipri ir jie gyvena, kaip ir mes. Kartais sirdi suspaudzia, kai pasako, negaliu eit i koncerta, vis tiek negirdziu...
Taciau, nenuleiskit nosies, neaisku dar kas Jusu maziui! Be to, po tiek metu technologijos ojojoj kaip patobulejo ir esant negaliai gal atras Jam tinkanti aparateli irr girdes puikiai mazulis.
Zinoma, stiprybes reikia daug Jums palinketi, tikiuosi ir viliuosi, kad viskas yra gerai. Nei viena mes nenorim savo vaikams blogo. Laikykites
Johansson parašė:
Gal gali maitinančios misinukais pasidalinti, kiek ml per para jusu mažyliai suvalgo? ☀️ Maniškė ~ 900ml.
5k. Po ~140, tai 700 gaunas..bet kartais buna jai nevalgiadieniu kai per karta tik ~90-100 suvalgo..
Aciu mielosios uz palaikyma
sunkus rytas mums buvo, nieko konkretaus nesuzinojom, testas nepavyko nes mazylis labai neramus buvo, lauksim BERA, bus geguzes gale.. zinau kad viskas issprendziama, netgi ligoninej maciau vaikus ir su aparaciukais ir su implantais ir jie visiskai normaliai kalbejo ir bendravo
bet vistiek labai sunku susitakyt su mintim kad tavo vaikui kazkas negerai.. asaros byrejo kai gydytoja cypsino zaislus o jis nereagavo... nesinori tiket tiesiog.. ir raminu save visaip ir zinau kad turiu but stipri, ir zinau kad tai nera pats blogiausias dalykas.. jis vystosi normaliai, nori bendrauti, sypsosi ir juokiasi.. turi praeit laiko kol susitakysiu su sia mintim...
jono parašė:
Aciu mielosios uz palaikymasunkus rytas mums buvo, nieko konkretaus nesuzinojom, testas nepavyko nes mazylis labai neramus buvo, lauksim BERA, bus geguzes gale.…
kaip susigraudinau, verkiu ir as dabar... Svarbiausia vystosi maziukas, o jei matet su aparaciukais vaikucius ir jie puikiai kalba, tai manau ir jus priprasit prie to ir busit visi laimingi
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai