Marr parašė:
O jums morkos susigarina iki piure? As jau net tarkuotas dejau, 20min garinau ir vis tiek sumalus gaunasi smulkus gabaleliai ?
man susigarina per 20 min
Marr parašė:
O jums morkos susigarina iki piure? As jau net tarkuotas dejau, 20min garinau ir vis tiek sumalus gaunasi smulkus gabaleliai ?
Marmurine parašė:
Mamytes, man labai neramu, cia paprasta elergija ar kas rimčiau, pilvukas pabertas, vaikas irzlus turi temperatūros 38,2 ir matosi jog dygsta dantukai, gyvenam ne L…
O cia ne prakaitines? Ir kiek laiko isberta? Tik pilvukas? Neviduriuoja? O gal viduriavo pries tai? Kiek laiko temp?
Silent parašė:
O nebandet su gabaliukais duot? Nes as nieko iki piure netrinu...
ir avizine kose, ir ryzius, trinu, bet lieka gabaliukai
l)
Marmurine parašė:
Mamytes, man labai neramu, cia paprasta elergija ar kas rimčiau, pilvukas pabertas, vaikas irzlus turi temperatūros 38,2 ir matosi jog dygsta dantukai, gyvenam ne L…
irzlumas, nevalgymas nuo dantuku.O del paberimo tai nzn, galima but ir nuo maisto arba koki virusiuka pagavot. Arba alergija nuo vaistu jei kazka duodat
erika-26 parašė:
l)
Jei viduriavo tai gali but tridiene karstine dar (mums buvo). Nors maniske tai kazkaip per daznai tustinasi, irzli, zyzia, uzmigdama vis lyg dejuoja... temp nera, dantu irgi... nsprnt kas darosi jai...
riesinuke parašė:
O kiek paru karsciuoja?
Siandien antra para. Buvom ligoninej, bet cia daktarai ekstrasensai- virusas....
erika-26 parašė:
l)
Paberimas sake nuo aukštos temperatūros.
Vaivute parašė:
O nebandet su gabaliukais duot? Nes as nieko iki piure netrinu...ir avizine kose, ir ryzius, trinu, bet lieka gabaliukai
![]()
Tai as irgi su gabaliukais duodu, siaip tik nesuprantu, ka netaip darau
Marr parašė:
Tai as irgi su gabaliukais duodu, siaip tik nesuprantu, ka netaip darau![]()
:))))
Marr parašė:
Ilgiau pablenderiuokit.man viskas puikiai susimala.
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai