Justulka87 parašė:
Gal ir kvailas klausimas, bet kai su tuo ne sykio nesusidurus, tai...kada ja reik pasidaryt, kad nebutu per velai ar per anksti? Atvaziavus i gimdymo namus…
Pries gimdyma pats organizmas pats gerai valosi
Justulka87 parašė:
Gal ir kvailas klausimas, bet kai su tuo ne sykio nesusidurus, tai...kada ja reik pasidaryt, kad nebutu per velai ar per anksti? Atvaziavus i gimdymo namus…
Pries gimdyma pats organizmas pats gerai valosi
erika-26 parašė:
Pries gimdyma pats organizmas pats gerai valosi![]()
Tikiuosi, nes dabar tas organizmas nera linkes daznai valytis
Sveikos, kalbant apie storosios zarnos issivalyma gimdymo metu turiu siek tiek patirties
Zinojau, kad gimdant vaikutis remiasi i storaja zarna ir uzgimimo metu su visu turiniu eina laukan
kazkaip nesukau sau del to galvos, mat jei ligonine nepasiule klyzmutes, matyt jau buvo nusiteikia vaikuti priimt su zarnyno turiniu. Nors ir vyras stovejo salia per gimdyma, bet man buvo giliai vienodai tos ismatos, as tik norejau greiciau isgirst savo kudikio riksma
Kokia cia gali but geda, jei jau ir taip visu grazumu guli kojas prasketus pries svetimus zmones
erika-26 parašė:
Pries gimdyma pats organizmas pats gerai valosi![]()
as dabar net 3 kartus per diena "valausi", tikiuosi organizmas dar nesiruosia...
chanel5 parašė:
as dabar net 3 kartus per diena "valausi", tikiuosi organizmas dar nesiruosia...
Pasane tas pats buna tai irgi susimastau,bet mums dar ryskiai per anksti,kadangi pas mane maziukai leliukai noriu,kad sunelis dar paaugtu nes dabar dar tik 2.100kg
Justulka87 parašė:
As dariausi atvykus i ligonine, kai pagulde jau i gimdymo skyriu. Klizmute tikrai geras dalykas ir rekomduoju ja. Siuo atveju elgsiuos lygiai taip pat.
Sveikos ,siandien lankiausi Klaipėdoj pas Gruzdiene , labai maloni moteris , visoms is pajurio rekomenduoju!
Na ka , mergina mano ne is mazuju , pasirodo , sveria 2kg ir 600g o man dar net pilnu 34 sav nera
Dovi3 parašė:
Pasane tas pats buna tai irgi susimastau,bet mums dar ryskiai per anksti,kadangi pas mane maziukai leliukai noriu,kad sunelis dar paaugtu nes dabar dar tik 2.100kg
Nu va o as savaite atsilieku nuo jusu , tai mano dicke :))) mates net zandai riebus jos
AgneHill parašė:
Sveikos ,siandien lankiausi Klaipėdoj pas Gruzdiene , labai maloni moteris , visoms is pajurio rekomenduoju!![]()
o as nuo taves atsilieku trim kokiom sav jauciu ;)
sandramar parašė:
o as nuo taves atsilieku trim kokiom sav jauciu ;)
Uk svorio nematuoja jau , tai taip ir liks tau paslaptis iki kol gims
o as jau zinau , kad dicke , iskart epiduro prasysiu , tikrai nesidraskysiu as ten is skausmo
hestonia parašė:
As dariausi atvykus i ligonine, kai pagulde jau i gimdymo skyriu. Klizmute tikrai geras dalykas ir rekomduoju ja. Siuo atveju elgsiuos lygiai taip pat.
Gal klizma klizmai nelygu
Prieš nepilnų 16 metų, kai pirmą dukrą gimdžiau, darė man klizmą, ir tas potyris buvo pats nemaloniausias, kokį teko patirt - privarė vandens belekiek ten, iš skausmo sąrėmių ir žarnyno net pajudėt negalėjau.
Tai drąsios, kurios savo valia renkatės tas klizmas
Na, aš bėdų su žarnynu niekad neturėjau, o kai antrą dukrą gimdžiau, neleidau jokių klizmų statyt ir nieko ten nepridariau ant to stalo
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai