linutethefirst parašė:
Tai langai i gatve, ateinu, zaliuzes atitrauktos, as stoviu su tais juokingais gimdyves nsktiniais, vandenys bega, ten plika rura, zmones pro sali einasako gul…
O siaubas cia kaip uzmirstas krastas kaune..nepavydziu..kaip per kursus maciau antakalnio gimdymo namu gimdyklas ir palatas tai cia kaip gilu sovietmeti
Nepavyziu tau..tikiuosi bent berniukui viskas gerai ir jis sparciai auga ir tuoj laikysi ant ranku maza kleckuti o ir vyresnelis pasveiks
liep@ parašė:
Man vienoj pilvo pusej iskyla toks didelis kietas guzas, tai cia gimdos susitraukimas ar vaikutis taip isiremia???
Vaikas.mano padauza tokia aktyvi kad va visada taip ir kenciu jos vidini smurta-jei desinej pusej ismeta savo rura,tai kairej mazas guziukas nes isiremia koja.o paskiau ji apsivercia ir priesingose pusese taip buna.negana i sona isiremia savo maza kojyte tai kita dar i sonkaulius kala..ir dar pabanguoja..
tai nepadeda nei prasymas taip nedaryt nei glostymas nei kutenimas..zdz uzsispyrusi vista pas mane..
MildaMM parašė:
As treciam aukste 323 palatoj. Vaizdelis pas mane irgi ne koks
Nenoriu labai gasdinti, bet panasiose palatose guli mamytes po gimdymo su leliukai…
Tikiuosi kokiu tarakonu neatbega i svecius..nes Moletuose mociute kai gulejo 5 metai atgal panasaus tipo palatose tai tarakonai kaip dievai ten smirinejo..
Kaip siais laikais galima mamas su vaikais laikyt tokiose palatose?