evellinkee parašė:
sveikinimai naujoms mamytems![]()
o as ryt 7 ryto i gimdykla skatinimui... ziauriai bijau, nes dirbs daktare homeopa…
Viskas bus gerai☺️
evellinkee parašė:
sveikinimai naujoms mamytems![]()
o as ryt 7 ryto i gimdykla skatinimui... ziauriai bijau, nes dirbs daktare homeopa…
Viskas bus gerai☺️
turtelis parašė:
O mane tie kietejimai kazkodel nugasdinovyras visas net smirga, visas svyti ir glosto pilvuka, klausia ar nakti vaziuosim
nu del visa ko issimaudziau, apsitv…
Aš kaip tavo vyras. Vos sumaudžia ir prisisvaigstu, kad jau. Tada vėl nusiviliu ir vėl laukiu
man vizitas dabar jei nepagimdau tik 21d! Košmaras
jau noriu tiesiog nuvažiuot į priėmimą, kad bent kaklelį patikrintų, ar vyksta kas. Nes nieks netikrino nuo kovo pradžios, kai gulėjau ligoninėj. Jau užeina jausmas, kad taip ir liksiu kaip dramblienė porą metų nėščia
turtelis parašė:
Kietedavo, bet per diena kelis kartuspirmas kartais, kad taip daznai
![]()
Nes as tai jau pripratus prie tu kietejimu neskausmingu, jau net demesio nekreipiu, nes nuo kokios 30 sav baisiai daznai kieteja. Tik vat maudimo tai nebudavo. O kada jusu terminas priminkit? Musu ten panasiai kazkaip.
turtelis parašė:
Issimaudziau, dar kieteja kas 10 min, bet jau laikos tik po puse minutes. Dusas ir siluma issekino labai, noriu miegot![]()
Jei dar užsnusi siulyčiau pasnaust nes bent man tarp saremiu miegas buvo belekaip reikalingas iki pat stumimo per saremiu nebuvima užmigdavau
Martynėlis parašė:
Aš kaip tavo vyras. Vos sumaudžia ir prisisvaigstu, kad jau. Tada vėl nusiviliu ir vėl laukiuman vizitas dabar jei nepagimdau tik 21d! Košmaras
jau noriu tie…
Bet zinok man irgi niekas netikrino ar kas ten vyksta
ryt net nezinau ar ziures.. bet jei pasakysiu kaip snd kietejo-gal???
bus matyt
Alechandra parašė:
Nes as tai jau pripratus prie tu kietejimu neskausmingu, jau net demesio nekreipiu, nes nuo kokios 30 sav baisiai daznai kieteja. Tik vat maudimo tai nebudavo. O k…
Kreipkimes visos Tu, o ne Jus :))) terminas man 21 d pagal gine
as ir nekreipiu labai rimtai demesio
bet tik idomu kad tikrai zinau kas po tokiu apsitraukimu pagimde
auksellis parašė:
Pulsas čia dbr jau man geras, buvo dar auukštesnis 117O aš girdėjus kad kava muša, o dbr man tai ir pasiteisino, mano močiutėj ta vadinama hipertenzija, o kavą …
Nu puiku, kad pasitaise tau
nelinkėčiau nieka aukšto spaudimo ir pasekmių.. jei dėl spaudimo įvairiai su kava, tai pulsą tikrai kelia
tad gal iš tikro tavo dar mažesnis?
Martynėlis parašė:
Man dėl tų inkstų vis sakė, kad vos ne nėra šansų iki galo išnešiot maždaug, o žiūriu, kad iki termino 6dienos, bet veiksmo tai jokionet neįdomu
![]()
Man sakė,kad pati niekaip nepradėsiu gimdyt, reiks skatint :DD
miglelyte parašė:
Jei dar užsnusi siulyčiau pasnaust nes bent man tarp saremiu miegas buvo belekaip reikalingas iki pat stumimo per saremiu nebuvima užmigdavau![]()
Aciu uz patarima
gal dar cia tik taip vyksta judesiukas artejant datos, bet del visa ko einu pagulet ramiai
turtelis parašė:
Bet zinok man irgi niekas netikrino ar kas ten vykstaryt net nezinau ar ziures.. bet jei pasakysiu kaip snd kietejo-gal???
bus matyt
![]()
Omg, sorry, kas cia man su tuo Jus ? Tai va va, as irgi tokiu istoriju girdejus, kur be skausmu tiesiai i gimdykla keliauja, del to ir neramu ?
turtelis parašė:
Aciu uz patarimagal dar cia tik taip vyksta judesiukas artejant datos, bet del visa ko einu pagulet ramiai
![]()
Omg!!! Sekmes bet kokiu atveju :))))) cia taip exciting
Man buvusi kolege ne is sio ne is to parase kad pagimdysiu si sekmadieni
galvoju... hm.... ok, as nieko pries, gal reiketu tik paskambinti i klinika ir del streptokoko suzinoti...
pasakiau vyrui - o jis sako: tai ka, niekur savaitgali nevarysim???? ? Uzklause dar ar tikrai viska turim :DDD
Alechandra parašė:
Omg, sorry, kas cia man su tuo Jus ? Tai va va, as irgi tokiu istoriju girdejus, kur be skausmu tiesiai i gimdykla keliauja, del to ir neramu ?
Tu gal kreipiesi Jus, nes turi omeny mamyte su leliuku :DDD as taip su vyru dabar sneku, tik sakau: Mes!
ypac ji erzina kai sakau kad Mes ant jo supykom arba kad jis Mus izeide ?
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai