2017.11.03 11:59 (prieš 8 m.)
elze1 parašė:
Pas jus tarp dvieju paskutiniu vaiku nedidelis skirtumas, tai paskutiniai 4 metai jums nestumai, zindymas, leliukiski rupesciai. Pilnai suprantama. Kiek laiko zindr…
as abu pirmus vaikus zindziau iki 10 men, sunu iki 11, nes man kazkaip komplikuodavos gimda, ir biem kartais susirgau stipriais uzdegimais, teko gydytis stipriais antibiotikais, tai ir atjunkyti turejau greitai. Su dukra buvo sunkiai, nes ji nieko nevalge, atsimenu 3 dienas klykdinaus, kol paeme misinuka, po to viskas, pamirso ir papa, gere misinuka, o sunu tai labai lengvai, jis buvo gerai valgantis, tai menesi laiko zaidziaus, pratinaus prie misinuko, pirma nuemiau rytini pieneli, tada naktini, galiausiai pietu miegelio, to sunkiai atsisakyt norejo
bet kazkaip labai ramiai jis man atsisake, be jokiu pykciu ir isteriju. Na o sitas sunus, tai man isvis kitoks vaikas, is pradziu protestavo pries kruti, kai jau buvo like tik naktinis maitinimas, tada susirgo, dabar po ligonines tai gan papinis pasidares, bet dantis auginam, tai matysim, kaip cia mums bus
ilgiau metu neplanuoju zindyti. Bet mes gerai valgom kita maista, tai manau problemu neturetu kilti.