aistuliukas parašė:
Merginos, ar yra, kurioms 20savaičių ar daugiau, ir dar nelabai jaučia judesiukų?![]()
Ryt prasides 20 ir dar nelabai ka jauciu
aistuliukas parašė:
Merginos, ar yra, kurioms 20savaičių ar daugiau, ir dar nelabai jaučia judesiukų?![]()
Ryt prasides 20 ir dar nelabai ka jauciu
_BurBė_ parašė:
Ryt prasides 20 ir dar nelabai ka jauciu![]()
19+3, jaučiu, bet tikrai ne kiekviena diena, o jei ir pajaučiu, tai viena kita apsivertima.
Pirma diena kai pajauciau tai labai stipriai davesi, o dabar apstojo.. bet nesijaudinu
Vakar prieš miega pajaučiu judeseli, bet sugalvojom su vyru myliuka padaryt, tai nusiramino
aistuliukas parašė:
Man 20 eina, nieko nejaučiu, kažką kartais pajaučiu, bet manau kad čia pilvas gurguliuoja
aistuliukas parašė:
Nejauciu ir as. Na nebent vakare atsigulus kazkokius truktelejimus pajauciu, bet greiciausiai tai zarnyno veikla
Ediuse parašė:
Nejauciu ir as. Na nebent vakare atsigulus kazkokius truktelejimus pajauciu, bet greiciausiai tai zarnyno veikla![]()
Gal ir ne, nes bent jau man tu trukciojimu nebudavo anksciau.
Ginte5 parašė:
Ka mielosios jus darot kai jums spazmuoja arba labai isitempia pilvelis? Magni geriate ar dar kazka ? Nes man taip idomiai nors magni geriu bet ryte buna itin isite…
As tai manau kad tas guziukas yra lelius
nes buna ne patoviai, ne toj pacioj vietoj, neskauda
o ir pabega ranka uzdejus ir pagloscius
Gabukass parašė:
O galima kokiu čiulpemu tablečiu nuo gerkeles ?🤔
Manau vaistinej reikia klaust
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai