Domikamo parašė:
Iš kokios internetinės parduotuvės perkat vaikams rūbus?
Reserved ir H&M🙂
Domikamo parašė:
Reserved ir H&M🙂
Domikamo parašė:
Dydžiai atitinka? Kiek užtrunka pristatymas?
Tai manau, kad turėtų pristatyti visur, pasitikrinkite ar leidžia suvest adresą. O dydžiai, taip atitinka, gal net šiek tiek į didesnę pusę, bet aš imu tokį dydį, kokį perku ir kitur
Domikamo parašė:
Man babycity.lt patinka. Dabar ispardavimai, tikrai galima pigiau prasisukt, o kokybe - nepalyginama...
Edita@ parašė:
Mano miega su manim lovoj nakti. O pietu tik lauke vezimuke.
Pas mane taip pat! Ir zinau pagal pirma vaika, kad pietu miegos lauke kol tilps i vezima
(mazdaug iki 2 metu), o paskui greiciausiai bus laabai sunku uzmigdyti namuose, nes greiciausiai jau bus nujunkyta
Edita@ parašė:
O kada jus einate i lauka? Mes 10 val griztam 13:30 jei nera labai salta. Kai atsisakys vezimuko as jau net nebezinau kaip juos i lova paguldyt ir kaip grafika ejim…
Mes lauke būnam iki pietų miego ir einam po miego. Miega 12-15h pietų ( tame intervale) su praviru langu. Dienotvarkė nuo 4men ir stengiamės laikytis. Visiems nuo to tik geriau.
O buvimas lauke priklauso nuo oro, stengiuosi bent 2k po valandą pabūti.
Marima parašė:
Kokius batukus rinksitės pavasariui? Kokius guminius, nes po šiandien jau ieškau guminių 😁🤦♀️
Ir žiemą, ir dabar su tais pačiais Dockboots, aš su Bogs. Tremobatai man super atradimas.
Perku padėvėtus.
Šiaip ir rūbų naujų neturi 🙈 tai atiduoti, tai padėvėtus pirkau.
Sveikos,
Ar yra kam nors, kad vaikas nevalgo?
Nebežinau ką daryti.. Nuo gimimo valgo MP originalioje pakuotėje. Buteliuką bandėme kelis kartus, net į burną neima.
Per dieną suvalgo 2-5 saukštelius grūdėtos varškės, keletą makaronų, jei pasiseka atsikanda porą kartu banano.
Bandėm maitinti ir labai alkana. Šiuo metu slepiuosi kitam kambaryje, kol auklė bando pamaitinti ir girdžiu kaip kartoja nenenene😭😭😭
Nėra nei vieno patiekalo, kad sakyčiau jį mėgtų. Jei vieną dieną valgo, ne faktas, kad rytoj valgys.
Šiandien pusryčiams iš mano lėkštes suvalgė 3 šaukštelius grikių..
AstaG parašė:
Sveikos,
Ar yra kam nors, kad vaikas nevalgo?
Pas mus dažną dieną panašiai, labai retais atvejais sukerta visą košę ar pan. Dažniausiai 5 šaukšteliai ir stop. Geriau būna, kai aš kur išvažiuoju keletui bent valandų ir tada ji praalksta. Tokiu atveju labiau valgo maistą iš vyro. Bet jei aš namoe ir tik slepiuosi, na tai toka trumpalaikis dingimas nieko nekeičia..
Volunge parašė:
Pas mus dažną dieną panašiai, labai retais atvejais sukerta visą košę ar pan. Dažniausiai 5 šaukšteliai ir stop. Geriau būna, kai aš kur išvažiuoju keletui bent val…
O bent ragauja dalykus? Nes mūsų atveju, tai jis akmenukus į burną deda, bet nuo stalo neima 🤐
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai