2022.06.30 12:48 (prieš 3 m.)
Barbarbar parašė:
O tai kas darosi? Labai išbėrė, labai daug sausų plotų atsirado? Mūsų vaikas žiauriai prakaituoja, bet va nieko.
Sojos visai neduodu žinokit, nes sunku rasti kokybišką soją. O mums grinai per sulenkimus kojyčių ir rankyčių labai išberta ir pasausėjusi oda. Atrodo čiut pagerėja ir vėl. Pieno produktų mažai duodam, bet niekad ir neberdavo nuo jogurtuko be laktozės. Dantys tikrai dygsta visu pajėgumu dabar ir labai vaikui jaučiasi 🙈, tai gal nuo to? Arba galvoju gal karščiai veikia? Prakaitas? Nesuprantu. Šiaip vaiko odytė tose vietose visada jautri buvo (ant kojyčių), tik uždėk kokias naujas kelnytes ir paberia iš karto. Po to jas gerai atskalbiu ir kaip ir nieko. Bet dabar ne tik per kojyčių ir rankyčių sulenkimus, dar ir prie riešų ir prie mažųjų rankų pirštelių ir dar vienas sausesnis plotas ant kojytės yra. Taip sunku atsekti, kad šakės. Atrodo lyg nieko tokio naujo nevalgom. Aš pati vis dar maitinu, bet irgi lyg taspats maistas. Mistika kažkokia 😞.
O gal maždaug žinote kiek laiko negavus alergeno pradeda taisytis situacija? Kiek maždaug dienų turėtų praeiti? Nes aš taip ir gaudau. Išbraukėm bananus, spelta, obuolius, braškes, mišinuką (nors visada viskas gerai buvo), atrodo gerėja, sakau tai kažkas iš tų bus. Po to nedavėm nieko iš išbrauktų produktų ir vėl pablogėjimas, tai vadinasi visiškai ne tai? 🤷🏽♀️
Plius na tikrai, gi kuo toliau, tuo labiau išaugama. Gal tikrai mums atvirkščiai, veikia šiluma, karštis? Taip noriu pagelbėti vaikui ir net nebežinau ką duoti. Purškiam Sos bioderma purškalu, būna paniežti, tepu emoliantu, prausiam žinoma dažnai. Einant į lauką bijau net šortukus dėti, kad nedirgintų tų vietų, bet galvoju gal su kelnytėmis irgi šunta, nors ir plonos. Esu pasimetusi 😳.