kristge parašė:
Sveikos, ar kam jau atsirado priešpienio?Man būna vakarais pradeda jau tekėti... jei vaikštau be liemenėlės tai visa šlapia būnu...
![]()
Ta prasme jo tiek daug kad net bėga? Lyg ankstoka?🤔
kristge parašė:
Sveikos, ar kam jau atsirado priešpienio?Man būna vakarais pradeda jau tekėti... jei vaikštau be liemenėlės tai visa šlapia būnu...
![]()
Ta prasme jo tiek daug kad net bėga? Lyg ankstoka?🤔
Kemille parašė:
Na esu macius laida apie neisnesiotukus ir rode apie moteri, kuri buvo nukritus ant pilvo, vaikutis gime neigalus.. sutrenkt smegeneles tikrai imanoma tokiu budu ir…
Nereikia “lia lia”, kad nukritus-kudikis 100% gimtu neigalus,as ta turejau omeny.
O dar sudomino,kaip issiaiskino,kad butent nuo kritimo vaikas gime neigalus,o ne tai buvo igimta
kristge parašė:
![]()
Man buvo, bet vos vos minimaliai,gal ir dabar keli lasiukai iskrenta bet net nepajauciu, bet kad teketu labai tai ne...🙈😀
Dėl balanso panos žinokit tikrai atsargios būkite, aš pirmame trimestrą sugebėjau nuo vieno laipto nukristi, ir iki šiol nežinau ar raiščiai plyšo, ar skilo kojos kauliukas, bet iki šiol skauda, nekalbant to, kad mačiau atrodo, lipau, ėjau, bet žiūriu krentu ir nesuprantu kaip tos kojos susisuko, pavyzdžiui iš lovos lipant irgi svirdulys kartais būnu, tad vat žiūriu į savo langus ir galvoju bala nematė gyvensiu su apkakotais ir per rūką, bet bent jau rami, tad moterys kas tie keli mėnesiai be dviračio? Tai nėra pirmo būtinumo daiktas ir veikla gyvenime, saugokite save💖
gyvaciute parašė:
Aš jaučiu kaip pradeda lysti nėštumo malonumai 😁 skauda klubą,einant, verčiantis ant kito šono atrodo lyg pilvo raumenys labai tempiasi,aštrus skausmas. Tikėjausi,k…
Neisvengsim manau kazkokiu tai nemaloniu pojuciu :/ man tai jau kuris laikas apie kelias savaites skauda labiau kairej pusej po sonkauliu lanku..skaudedavo tik siaip diena pagulint ant vieno ar kito sono. O dabar jau kokia 3 naktis buvo, kai ir nakti jauciu..
Pacahontas parašė:
Nereikia “lia lia”, kad nukritus-kudikis 100% gimtu neigalus,as ta turejau omeny.
Nesakiau 100 %, bet didziule rizika, kad taip gali nutikti. Geriau pasisaugoti. Vaikutis buvo sveikas pries nelaime, nukritus prasidejo skausmai ir dare cp, ji isemus jis jau buvo su pazeista kaukole nuo smugio.. juk daktarai ismano, kur suzeidimas, kur vystymosi klaidos..
Bet gana apie tai..
Linkiu, kad niekam niekad neatsitiktu sitaip
gyvaciute parašė:
Aš jaučiu kaip pradeda lysti nėštumo malonumai 😁 skauda klubą,einant, verčiantis ant kito šono atrodo lyg pilvo raumenys labai tempiasi,aštrus skausmas. Tikėjausi,k…
O gal zinot kuri, kodel man skauda kluba tik vienoj pusej 🤔? Kai guliu/miegu skauda tik desne puse ( zinau, kad turiu gulet tik ant kairio sono, bet tai neimanoma :D)
Kemille parašė:
Nesakiau 100 %, bet didziule rizika, kad taip gali nutikti. Geriau pasisaugoti. Vaikutis buvo sveikas pries nelaime, nukritus prasidejo skausmai ir dare cp, ji isem…
Vien ant kairiojo neimanoma tikrai
nepamiegojau cia 3 naktis, tai belekaip miegojau
Aš pagalvėmis iš visų pusių pasistačiau ir vis vien sugebu atsikelt ant pilvo.... 😂
O klubų skausmai normalu, plečiasi juk jie... Man paskaudejo kelias dienas ir nustojo, bet jaučiu, kad ne pabaiga, dar skaudės.... 😂
O dėl visų sportų tai aš irgi laikaus nuomonės, kad jei norit ir jaučiat, kad galit tai pirmyn. Vasarį aš dar pati buvau užsidegus važiuot į kalnus slidinėt, bet dieną prieš pervedant pinigus už kelionę, kraujuoti pradėjau nei iš šio nei iš to, pasirodo kažkur pasisluoksniavo audiniai ir kraujavimas buvo pasekmė. Pagalvojau, kad tiek to, paslidinėti aš spėsiu ir kitais metais, vaikiukas man davė svarbiau. Nors turbūt jei ne tas pakraujavimas tai būčiau išvažiavus ir slidinėjus galvos nesukdama sau...
O svarbiausia jauskite save pačios, jei savo kūno klausysime tai viskas bus liuks. Man galva pradėjo svaigti, todėl aš asmeniškai nei su dviračiais, nei riedučiais dabar nelėkčiau, bet po nėštumo tikrai prie šių malonumų grįšiu 😊
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai