mamukas31 parašė:
O man vyras vakar padare staigmena, gavau vezimuka![]()
Ziauriai patenkinta, tokio ir norejau
Gražus.
kokio gamintojo? Aš irgi tokio modelio žiūrinėju, bet dar galvoju ar tokio noriu, ar kad ratai priekiniai sukinėtusi.
mamukas31 parašė:
O man vyras vakar padare staigmena, gavau vezimuka![]()
Ziauriai patenkinta, tokio ir norejau
Gražus.
kokio gamintojo? Aš irgi tokio modelio žiūrinėju, bet dar galvoju ar tokio noriu, ar kad ratai priekiniai sukinėtusi.
Munytia parašė:
Na anex cross berods neturi geliniu ratu, tik pripuciami. Jau ne viena mamyte minejo, kad turejo bedu su pripuciamais.
Su pirmu turejom pripuciamais ratais, jokiu problemu nebuvo. As tik uz pripuciamus ratus
Akvarelė parašė:
O aš su tokia tema, kaip jus galvojat reikia vaikus skiepiti ar ne? 🤔 Ar galvojat, kad skiepai iššaukia kažkokias tai ligas ir pan. Labai įdomi jūsų nuomonė, o tai …
Aš taip pat esu už skiepus, juk pačios buvome skiepytos visais privalomais skiepais ir esam sveikos ir gyvos
Wiku parašė:
Skiepai autizmo neissaukia. Tikrai nepainiokit tokiu dalyku..
Mes mazyle skiepyjom visais skiepais, kurie iki siol buvo paskirti.
oi apie skiepus geriau nediskutuot net
jau pamenu su pirmu, kad cia viena is tu temu, kur geriau nesivelti, ir kai zmones pradeda sneket apie skiepus ir autizma, tai man iskart tokiam viso gero
Mano skiepytas irgi visais rekomenduotais, plius nuo erkinio.
diumalosz parašė:
Bet tai kaaaip sunku 🙄🙄🙄 kuo toliau tuo gilyn i miska cia 🙄🙄 mano vyras nori tik bugaboo nes jie maziukai lengvi labai, o man tas lopsys kaip degtukų dėžute atrod…
Va va būtent, išsirinkti yra be galo sunku kai yra tokia didziule pasiūla.
Na aš išsirinkau patinkanti modelį ( iš Tutis ), o tada žiūrėjau rekomenduotus gelinius ratus. Gyvename name, tai svoris nelabai jo ir aktualus. Svarbu kad susilankstytu ir tilptų į masina, nes pati vairuoju 😁
Akvarelė parašė:
O aš su tokia tema, kaip jus galvojat reikia vaikus skiepiti ar ne? 🤔 Ar galvojat, kad skiepai iššaukia kažkokias tai ligas ir pan. Labai įdomi jūsų nuomonė, o tai …
Mano vaikas tūri visus skiepus, esu už juos. Bet beskiepiju ir pati nesiskiepysiu nuo gripo ir dar info renkuosi dėl erkių skiepo. Na šiaip nuo dauno ir autizmo skiepai neįtakoja visiškai
gali nebent tik sureaguoti vaiko organizmas... yra pas mus atvėjis kai nuo pačio pirmo skiepo vaikas ligo neįgalus nes tokia reakcija buvo organizmo. Gimė sveika mergaitė, bet po skiepo ligos prasidėjo...
Dėl vežimėlio tai kažkaip akys kripsta į verdi modelį
bet niekur nerandu jo svorio
Wiku parašė:
Skiepai autizmo neissaukia. Tikrai nepainiokit tokiu dalyku..
Mes mazyle skiepyjom visais skiepais, kurie iki siol buvo paskirti.
Tai ta aš suprantu. Bet kaip žmogui paaiškint tai, kai jis yra prisiskaites nesąmonių visokiu 🤔🤦♀️ ir man bando tai įrodyt 🤯
Akvarelė parašė:
Tai ta aš suprantu. Bet kaip žmogui paaiškint tai, kai jis yra prisiskaites nesąmonių visokiu 🤔🤦♀️ ir man bando tai įrodyt 🤯
Turbut sita tema draugu neturi.
Mano nuomone yra pries juos, pati auginu autistuka.
Bet mano nuomone lieka musu seimoje ir niekam ji nepersama.
Galima diskutuot be galo, abi puses kazkiek teisios ir abi neteisios, cia jau tik asmeninis pasirinkimas skiepyti ar ne
Puponaute parašė:
oi apie skiepus geriau nediskutuot netjau pamenu su pirmu, kad cia viena is tu temu, kur geriau nesivelti, ir kai zmones pradeda sneket apie skiepus ir autizma,…
As suprantu, kad tevai bijo del savo vaiku, bet kai pradeda kalbet, kad ligos, sindromai, autizmas yra skiepu pasekme, tai baisu. Arba zmones neskaito, nesisviecia, arba gauna is kazkur klaidinga info. Jau geriau garsiai tuomet apie tai nekalbet..
Mes nuo erkinio dar neskiepyjom, bet turbut reikes. Butu smagu visai seimai kartu pasiskiepyt, bet kad as pati dbr negaliu..
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai