DeeDee28 parašė:
Nevienodai. Paprastai svyruoja nuo 13 iki 15 valandų.![]()
11-12 h max
DeeDee28 parašė:
Nevienodai. Paprastai svyruoja nuo 13 iki 15 valandų.![]()
11-12 h max
RaiMėja parašė:
Jei nesupyksit pakomentuosiu.Kaip tik sapnavau, kad antro vaikelio laukiausi tai sapnas - košmaras buvo. Rytą pabudusi pagalvojau, kad tikrai, dar būtų antram p…
Jeigu yra, kas padėtu prižiūrėt vaikus, tik už pametinukus... Man beproto gražu, kai vaikai panašaus amžiaus, žaidžia kartu, mokos vieni iš kitų... patys vaikai kitokie auga... kaip kumštis vieningi... Tikrai sunku pradžioje, pirmus 2-3 metus, bet po to mamos tik džiaugiasi, kai vaikai tarpusavį žaidžia.. jeigu dar lytis tapati... kiek ant rūbu susitaupo... tarp maniškių 7 metai skirtumas.. tai aišku vyresnioji man ir pagalba, pažiūri sesę kol aš kokioje virtuvėje ar namus tvarkau, bet būna, kad iš tos didelės meilės pykdo mažaja
juokais pagalvojau... kad dar bent 9 metus vaikščiosiu į žaidimų aikšteles, kur jau būtu likę keli metai jeigu būtu pametinukes...
tad... jeigu tikrai norit antro vaiko, na labai ilgai nelaukit.
Vadve parašė:
Kiek valandų per parą miega jūsų mažyliai? 🙂
Manasis kažkaip mažokai atrodo to miegelio surenga. Naktinis 10-11h trunka, dieną …
Nakties miegas 11h dažniausiai... su dienos miegu tai vargas... gerai miega tik kai galiu tiesiog gyvent jos ritmu, niekur neskubant... tada dar 2-3h galiu surinkt miego.. bet būna, kad kokią 1h tesurenku... nes pabunda ir nebeužmiega kelias valandas...
RaiMėja parašė:
Jei nesupyksit pakomentuosiu.Kaip tik sapnavau, kad antro vaikelio laukiausi tai sapnas - košmaras buvo. Rytą pabudusi pagalvojau, kad tikrai, dar būtų antram p…
Aš užvakar sapnavau, kad laukiuosi. 🙈 O vakar kad važiuoju gimdyt. 🙈 Bet kažkaip dar neplanuojam antro. Bet antras bus, tačiau po 2-3 metų.
kleona parašė:
Sveikos, kokius tolimesnio maitinimo mišinius pasirinkote? Mes gėrėm atpylinejantiems vaikams aptamil, buvo gerai, pakeitęs į aptamil2 ir viduriukai skysti..
Tiesiog iš 1 pakeitėm į nr 2 tą patį skystą 👍
Kitokių variantų net nesvarstėm, nes bijau,kad vėl bus bėdos su diegliais ir pan.
kleona parašė:
Sveikos, kokius tolimesnio maitinimo mišinius pasirinkote? Mes gėrėm atpylinejantiems vaikams aptamil, buvo gerai, pakeitęs į aptamil2 ir viduriukai skysti..
Mes aptamil comfort pirmą naudojam. Paskutinė bankė dabar eina, o po jos bandysim paprastą aptamil 2. Kažkaip atrodo jau dieglių gal nebeturėtų būti. Tai nusipirkom kol kas vieną mišinuką pabandymui ir jei viskas ok, tada jau comfort nebepirksim
Paukščiukas parašė:
Ar jusu leliai geria vandeni? Maniskis visai nenori, spjauna lauk...kaip pripratint?
Man veikia, kai pasildau vandeni iki 37 laipsniu - geria tada labai gerai.
Paukščiukas parašė:
Ar jusu leliai geria vandeni? Maniskis visai nenori, spjauna lauk...kaip pripratint?
Geria. Svarbu buteliuke. Griebia viską : pienas, sultys, vanduo 🤷🤣🤣
justemur parašė:
Geria. Svarbu buteliuke. Griebia viską : pienas, sultys, vanduo 🤷🤣🤣
Aha galvojau apie buteliuka, bet baisu, kad paskui nenores gerti is kitur ilgai ilgai...?
20 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai