ci0brelis parašė:
Dantys. Kam kilo temperatura?
Mum pirmas dantukas linfo sunkiai su aukšta temperatūra ir daug ašarų bei dejavimų. Irgi dėjau paracetamolio žvakutę ir stebėjau ar nėr bėrimų ir pan. Nepilnas porą dienų padejavom.
ci0brelis parašė:
Dantys. Kam kilo temperatura?
Mum pirmas dantukas linfo sunkiai su aukšta temperatūra ir daug ašarų bei dejavimų. Irgi dėjau paracetamolio žvakutę ir stebėjau ar nėr bėrimų ir pan. Nepilnas porą dienų padejavom.
BasiPievoje parašė:
Mum pirmas dantukas linfo sunkiai su aukšta temperatūra ir daug ašarų bei dejavimų. Irgi dėjau paracetamolio žvakutę ir stebėjau ar nėr bėrimų ir pan. Nepilnas porą…
Mes va 3 paras su temp, jau nukrito ji. Nera demeliu ant kuno, bet ir dantu nera 😂 nezinau kas cia daros...
ci0brelis parašė:
Mes va 3 paras su temp, jau nukrito ji. Nera demeliu ant kuno, bet ir dantu nera 😂 nezinau kas cia daros...
Dukrai temperatura nukrito penktadieni, o demeles atsirado tik sekmadieni.
ci0brelis parašė:
Ar jau krikstyjote savo leliukus? Norime krikstyti rugsejo gale ir ieskome jaukaus restoranelio/banketines sales Vilniujegal turite rekomendaciju?
Mes krikštyjome rugpjūčio viduryje. Šventėme Villa Alicante, kaina per viduriuką sakyčiau, maistas skanus, užteko per akis. Jei imsite fotografą ir geras oras, ant žolytės su dekoracijomis drąsiai galima pasifotografuoti 😊
O gal kas žinote kaip yra dėl krikštynų. Ar galima krikštyti vaiką nebūtinai toje parapijoje kur gyveni? Gal yra kažkoks galimas pasirinkimas ar kaip tai vyksta? Pvz gyveni Pašilaičių raj tai ten ir būtinai turi krikštyti? Man keistokai atrodo, bet giminaitė man taip užsiminė,tai ir pasėjo galvoje klausimą
Bello parašė:
O gal kas žinote kaip yra dėl krikštynų. Ar galima krikštyti vaiką nebūtinai toje parapijoje kur gyveni? Gal yra kažkoks galimas pasirinkimas ar kaip tai vyksta? Pv…
Galima kur nori krikštyti tarp mano pažįstamų daug kas krikštijo kitose parapijose🙂 einat į bažnyčia kurioje norit krikštyti ir tarėtės su kunigu dėl laiko ir datos🙂
Dovar parašė:
Galima kur nori krikštyti tarp mano pažįstamų daug kas krikštijo kitose parapijose🙂 einat į bažnyčia kurioje norit krikštyti ir tarėtės su kunigu dėl laiko ir datos…
Na supratau, ačiū
Bagira parašė:
Na mes krikštyjome toje pačioje parapijoje, bet buvo pasakyta, kad jei patys esame iš kitos parapijos, reikia leidimo 🙂 manau, kad čia nuo parapijos priklauso…
Galbūt nuo kunigo priklauso pvz. draugų vaiko jų parapijoj nekrikštijo nes nesusituokę tai nuvažiavo į kita parapija ir ten pakrikštijo leidimų jokiu nereikėjo. Ir kaip jau minėjau daug pažįstamų krikštijo vaikus nesavo parapijoj. Tikriausiai reikia važiuoti žiūrėti ką pasakys kunigas tos parapijos kurioje norisi krikštyti🙂
Yra kas dar be dantu? Mums jau 8 menesiai. Esam bedantukai. Per daug nesiparinu, visi vaikai skirtingi.
Bet KAAAAIP mane nervina ir isveda is kantrybes tos pacios drauges (irgi pirmartes mamos), gimines (ypac mama ir anyta) - KAIP BE DANTUKU? MUSISKIAM JAU 5 MEN ISDYGO. GAL EIK PS GYDYTOJA? NU NEGALI TAIP ILGAI NEBUTI 🤦♀️😂
Kaip tvarkotes su komentarais, kuriu nenorit girdeti ir neklausiat nuomones? Jauciu, kad tapau tokia nervuota, kad sakes. Aisku, nemiga labai prisideda prie to...
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
teks pakentet turbut iki gydytojos vizito.