Cia tik mes tokie ar turim bendrazygiu? 😂
Ropoja, sliauzia, stojasi - bet nesedi
Sedi kai pasodini ir remiasi rankytemis. Tiesiai, be rankyciu nea..
ci0brelis parašė:
Cia tik mes tokie ar turim bendrazygiu? 😂
Aš, kai paskaitau, daugelio jau vaikiukai sėdi, stojasi. 🤗 Mums rytoj 7 mėnesiukai, bet mes nesėdim visai, tik atrėmus tarp pagalvių. Vartomės puikiai, bando šliaužti. Kūnelis dar toks mūsų netvirtas, maskataika toks dar visas.
mummy_ parašė:
Aš, kai paskaitau, daugelio jau vaikiukai sėdi, stojasi. 🤗 Mums rytoj 7 mėnesiukai, bet mes nesėdim visai, tik atrėmus tarp pagalvių. Vartomės puikiai, bando šliauž…
Aha tie forumai tikrai atrodo visi vaikščioja
mum greit 7, bet aš džiaugiuos pamačius pirmuosius ženklus, kad treniruotis bent pradėjo ropojimjui (ant keturių pirmąkart pakilo)
Leyla parašė:
Aha tie forumai tikrai atrodo visi vaikščiojamum greit 7, bet aš džiaugiuos pamačius pirmuosius ženklus, kad treniruotis bent pradėjo ropojimjui (ant keturių pir…
Tai dienu klausimas
maniskis pakilo, lingavo lingavo ir viena diena sprinta dave. Tai dabar ropoja kaip tarakonas, visur kimba stotis, bet sedeti tai nea 😂 buvo pora kartu prisitraukes kojas ir rankom atsiremes, bet ties tuo ir baigesi... idomiau dabar stotis visur 🤦♀️
mummy_ parašė:
Aš, kai paskaitau, daugelio jau vaikiukai sėdi, stojasi. 🤗 Mums rytoj 7 mėnesiukai, bet mes nesėdim visai, tik atrėmus tarp pagalvių. Vartomės puikiai, bando šliauž…
Man kineziterapiaute sake, kad jei vaikas pats nesedi, negerai yra apkamsyti pagalvemis ir sodinti, taip pat maitinti maitinimo keduteje, kol nesedi, geriau gultuke.
Sveikos mamytes, seniai cia besilankiau ☺️ Jus visos saunuoles, musu mazyliai jau nemazai paaugo! Maniskis dar nei ropoja, nei sedi, bet jau labai nori
man iskilo toks klausimas... (labiau toms kurios maitina misinukais) ar daug pieno jusiskiai isgeria? As jau pradejau nerimauti, mano vaikinukas visiskai nebenori, paskutinem dienos per para isgeria max~400ml. Ar tai normalu?
Kosytes valgo noriai. Ryte avizine kose, per pietus darzoviene su mesyte, vakare vaisiu tyrele 🤔 svoris auga.
As_Renata parašė:
Sveikos mamytes, seniai cia besilankiau ☺️ Jus visos saunuoles, musu mazyliai jau nemazai paaugo! Maniskis dar nei ropoja, nei sedi, bet jau labai noriman iskil…
Ryte atsikelus 240ml išgeria, tada diena darau 180ml, bet nevisada vidą išgeria, kartais net negeria. Ir prieš miegą 180ml išgeria.
sirsulyte parašė:
Ryte atsikelus 240ml išgeria, tada diena darau 180ml, bet nevisada vidą išgeria, kartais net negeria. Ir prieš miegą 180ml išgeria.
Mazdaug panasiai kaip mes, o nakti negeria? ☺️ Bet man kazkaip keista (ypac lyginant su vyresnele, nes ji be pieno niekaip negalejo ilgiau nei 3h isbut) vakar 19h isgere 180ml ir va iki siandienos pietu jam buteliuko net neimanoma ikist 😀
As_Renata parašė:
Sveikos mamytes, seniai cia besilankiau ☺️ Jus visos saunuoles, musu mazyliai jau nemazai paaugo! Maniskis dar nei ropoja, nei sedi, bet jau labai noriman iskil…
Maniškis dieną sugeria mažiau nei naktį. Naktį keliasi dažnai ir geria mišinuką
As_Renata parašė:
Mazdaug panasiai kaip mes, o nakti negeria? ☺️ Bet man kazkaip keista (ypac lyginant su vyresnele, nes ji be pieno niekaip negalejo ilgiau nei 3h isbut) vakar 19h i…
Naktį negeria, pilnai miega
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai