LaimingaMergina parašė:
apie 12 sav.
Nuo 12os sav jau kaip ir priklauso- eile turymu, iskaita. Idomiai kaip. Rizikai, kad nestumas nutrukt gali, tai tureta omeny?
LaimingaMergina parašė:
apie 12 sav.
Nuo 12os sav jau kaip ir priklauso- eile turymu, iskaita. Idomiai kaip. Rizikai, kad nestumas nutrukt gali, tai tureta omeny?
Irvutė parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų į vasarinukų grupę![]()
Aš kažkokių ypatingų nėštumo požymių nejaučiu, tik gal miego daugiau norisi ir pil…
Man sakė įtrauks 12-13savaiciu.
Mistka parašė:
taip. nes vakar ėjau su ta intencija, kad įskaitai ir paskirtų tyrimus. bet kadangi pamatė atsisluoksniavimą ir kad tyrimų galbūt nesidaryt veltui, liepė ateit po 2 sav. tuomet jau pakartotinam patikrinimui ir jeigu viskas gerai, bus įskaita.
LaimingaMergina parašė:
apie 12 sav.
Hmm, taip norėčiau į darbą pažymą anksčiau nunešt ir rami būt
Haske parašė:
Na aš žinok visada gerdavau daug vandensAš galiu butų nepavalgius,bet vanduo man šventas
![]()
Man irgi vanduo tikras geros savijautos šaltinis
Iki pirmo nėštumo visai su vandeniu nedraugavau, vis kokie gazuoti šlamštai. Kai pastojau su dukra, verčiau save vandenį gerti, galiausiai susiformavo įprotis. Dabar visada rytą pradedu minimum puse stiklinės vandens. Ir dieną išgeriu darbe vien 1,5 l išgeriu
dar namie kažkiek. Jei tik mažiau išgeriu, man galvą iškart pradeda skaudėt.
Dansu parašė:
As kazkokiu ryskesniu simptomu nelabai jauciu. Apart to kad papuliai jautresni pasidare 😊 kada bus jusu pirmasis vizitas? As uzsirasiau birzelio 22d. Pagal menesine…
Kadangi pas mane pirmas nėštumas požymiai labai ryškus pilvukas pradeda ryškėti krutinė pabrinkusi labai ir ištisai pykina.
Kūkla parašė:
Labu. Buvau vakar pas daktare, tai pagal mm 9 savaites. Dave jau nesciosios gnygele, israse siuntima tas kur nuo 11 savaites buna.
Naudojau, man pasiteisino
Irvutė parašė:
Hmm, taip norėčiau į darbą pažymą anksčiau nunešt ir rami būt![]()
Na man nestumo knygute jau dave, bet del darbo pazymos man rodos nuo 12 sav tikrai duoda.
Kūkla parašė:
Labu. Buvau vakar pas daktare, tai pagal mm 9 savaites. Dave jau nesciosios gnygele, israse siuntima tas kur nuo 11 savaites buna.
Neisivaizduoju kaip gyvenciau be nesciuju pagalves, turejau tokia banano formos, bet db labiau noreciau dar ilgesnes u formos
20 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai