Panema parašė:
Duodu žuvų taukus ir vitaminą d 🙂 pasitarkit su gydytoja, gal pasiūlys padaryti kraujo tyrimus
Jau daremes tyrimus tai geležis nukritus, tai geleži geriam, gal irgi reik žuvų taukus pradėt duoti
Panema parašė:
Duodu žuvų taukus ir vitaminą d 🙂 pasitarkit su gydytoja, gal pasiūlys padaryti kraujo tyrimus
Jau daremes tyrimus tai geležis nukritus, tai geleži geriam, gal irgi reik žuvų taukus pradėt duoti
Monique 2017 parašė:
Sveiki, aš su tokiu klausimu gal kas duoda papildomai kokiu vitaminu? Gal omega3 kas duoda? Mano mažajai taip nusilpo imunitetas šį mėnesį, nors ir maitinu mp, bet …
Jūsų pienelis yra geriausia, ką gali gauti. Būtinai pati rūpinkitės savimi ir leiskite kitiems pasirūpinti tiek jumis, tiek vaikučiu. Mažylis tikrai sustiprės ir ligos baigsis. Sakau iš patirties, nes su pirmais vaikais irgi iš ligoninių neišeidavom.
Aistuze parašė:
Taip senai buvau mūsų grupėje, įdomu kaip mūsų mažyliai auga? Jau artėjame prie gimtadienio 🥰
Aš irgi seniai buvau grupėje jau😬 dėl formų,tai visai ok,svoris mažesnis,nei buvo prieš nėštumą. Tačiau aš ėjau sportuot, kai mažąjai buvo 4 mėn. (bet ne dėl svorio,o čia būdavo laikas sau,be vaiko pabūt labiau). Nebuvau saldumynų mėgėja,bet gimus vaikui - nežinau kas daros ir kokie kiekiai eina į trasą 🤣. Tačiau aną savaitę sugebėjau susilaužyt kojos pirštą,tai sportui ate 😳.Kol kas maitinu pati. Iki kada planuojate maitinti dar pačios?
Frezija_liepa parašė:
Aš irgi seniai buvau grupėje jau😬 dėl formų,tai visai ok,svoris mažesnis,nei buvo prieš nėštumą. Tačiau aš ėjau sportuot, kai mažąjai buvo 4 mėn. (bet ne dėl svorio…
Planuose iki 1,5 metu, bet nuojauta sako kad čia bus gal ir ilgiau
Monique 2017 parašė:
Sveiki, aš su tokiu klausimu gal kas duoda papildomai kokiu vitaminu? Gal omega3 kas duoda? Mano mažajai taip nusilpo imunitetas šį mėnesį, nors ir maitinu mp, bet …
Nepasakyčiau kad mes sergam mažiau bet duodu Lysi skystus žuvų taukus,tai abu dreba dėl ju kaip nori🫣😃ir vit D po lašiuką..daugiau nieko...stengiames riboti susiburimu vietas,bet su ligom taip jau yra,kas vaikai serga,ir kol nesusirinks savo imuniteto,teks su tuo susitaikyt ir tiek..
Įdomu ar gali laikytis temperatūra geriant antibiotikus, nes trečia diena geria antibiotikus ir dygsta dantukai tai temperatura niekaip nekrenta iki normalios viena karta 37.7 kita karta 38.5, bet lig tokia žvalesne, bet kai užeina tai pradeda zirzti verkti, kad dantys tai 100% iltiniai dygsta. Tik nežinau ar mušti ta temperatura ar ne? 🤔
Monique 2017 parašė:
Įdomu ar gali laikytis temperatūra geriant antibiotikus, nes trečia diena geria antibiotikus ir dygsta dantukai tai temperatura niekaip nekrenta iki normalios viena…
Jei žvali žemiau 38.3 mušti tikrai nereikia temp
Monique 2017 parašė:
Įdomu ar gali laikytis temperatūra geriant antibiotikus, nes trečia diena geria antibiotikus ir dygsta dantukai tai temperatura niekaip nekrenta iki normalios viena…
Jeigu temp šokinėja pati savaime manau,kad nereikia mušti,tik reiktų kuo daugiau skysčių kaip imanoma.🙂ir patepčiau dantenas dentinox ar kazkuo kitu,kad pašaldytu.. mum labai padejo dentalia is tikro skystis,nžn sutapimas ar ne bet kai pradeda dygti dantis as pradedu duoti ir kazkaip palengvina simptomus.
MOT1 parašė:
Jeigu temp šokinėja pati savaime manau,kad nereikia mušti,tik reiktų kuo daugiau skysčių kaip imanoma.🙂ir patepčiau dantenas dentinox ar kazkuo kitu,kad pašaldytu..…
Ačiū, pabandysime ir mes. Ir dar gal gera koki būda turite kaip padėti, užsikimšusi nosytė?Plaunu jūros vandeniu traukiu kiek galima, vibrocil lašinu, bet užsikimšusi stipriai net knarkia miegodama, nieks nepadeda...
Frezija_liepa parašė:
Aš irgi seniai buvau grupėje jau😬 dėl formų,tai visai ok,svoris mažesnis,nei buvo prieš nėštumą. Tačiau aš ėjau sportuot, kai mažąjai buvo 4 mėn. (bet ne dėl svorio…
Galvoju rugsėjo mėn jau nutraukti...
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai