sgedv parašė:
Buvau pas pasitikrinti šiandien. Deja, nesystantis, organizmas pats pradeda valytis. Širdis sudaužyta į milijoną gabalėlių...
Labai del to uzjauciu jus
stiprybes jums
sgedv parašė:
Buvau pas pasitikrinti šiandien. Deja, nesystantis, organizmas pats pradeda valytis. Širdis sudaužyta į milijoną gabalėlių...
Labai del to uzjauciu jus
stiprybes jums
Shmurka parašė:
Beje, kaip geriate Disporali? Pagal poreiki ar kas diena?
Man su pirmu nestumu ginekologe rekomendavo kas 2-3dienas isgerti(jeigu negeriu kitu papildu, kuriuose yra magnio), o jeigu butu kazkoks pilvuko tempimas, maudimas ar kitoks nemalonus pojutis, tada kasdien pagerti
Sveikos būsimos mamytes ☺️
Prisijungiu ir aš. Mano pirmas neštumas ir be galo nerimauju. Gal jau kuriai buvo tokia situacija, vakar buvau ps ginekologe esu 6+4 sav. ir nemate širdeles plakimo, liepe ateiti po savaites. Žinau padariau klaida ateidama per anksti, bet kaip išgyventi dabar ta savaite 😣 Gal kuri susidurete su tuo ?
Gabriele.kukulis parašė:
Prisijungiu ir aš. Mano pirmas neštumas ir be galo nerimauju. Gal jau kuriai buvo …
Aš kai buvau, buvo 6+2sav. Nebuvo net kalbos kad jau turi plakti širdelė, sakė ateiti po 2 sav, kai jau plaks širdelė ir daugiau visko matysis. Visiškai nepergyvenu
Gabriele.kukulis parašė:
Prisijungiu ir aš. Mano pirmas neštumas ir be galo nerimauju. Gal jau kuriai buvo …
Sveiki! Tikrai normalu, kad dar negirdėjo. Labai priklauso nuo aparatūros, ir kt dalykų
Iki 7 savaičių svarbu, kad pažiūrėtų ar vietoje neštumas, ar atitinka pūslelė dydį, ar formuojasi trynio maišas.
Žinoma iki 12 savaičių visko gali atsitikti, bet palikėčiau ramiai ir be streso išlaukti dar savaitę
Gabriele.kukulis parašė:
Sveikute,
Man panašiai buvo nuėjau pas gydytoją buvo 5sav. Nes pirmas nėtums ir pamačius dvi juosteles puoliau registruotis 😀Tai tik pažiūrėjo ar vietoje yra vaisius ir sake kad per mažas dar. Nes bandė vis bandė ir nepagavo širdelės plakimo. Tuomet sake ateiti po 3 savaičių. Atėjus po 3 savaičių jau puikiai girdėjosi širdelės plakimas ❤
Sveikos mamos, įdomu ar esate pasiskepijusios nuo covid? As persirgau besimtomiu tad dabar jau darbas reikalauja kaip ir skiepytis, bet del vaiko pilvuke tai tikrai dabar neketinu skiepytis. Ten testuotis irgi nemažai kainuoja, Kažkaip galima išsisukti iki kol vaikelis gims be vakcinos? Turi gal gyditoja įrašyti kad nerekomenduojama ar kaip ten?
Ameri parašė:
Aš kai buvau, buvo 6+2sav. Nebuvo net kalbos kad jau turi plakti širdelė, sakė ateiti po 2 sav, kai jau plaks širdelė ir daugiau visko matysis. Visiškai nepergyvenu…
Normalu, ir dar amzius kai toks mazytis nera visai tikslus ir ten buna kelios dienos pasokineti gali pirmyn ir atgal, priklausomai nuo kokia apartura ir ar gerai pagavo zirniuko matmenis. Jei nueisite po savaites, jau turetu pamatyti pulsuojanti taskiuka.
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai