liute25 parašė:
Aš va irgi kol nėra rimtesnių simptomų,netikiu ,kad laukiuosi,tai ta nežinomybė tikrai varo iš proto🙈
Tikėkimės viskas bus gerai
liute25 parašė:
Aš va irgi kol nėra rimtesnių simptomų,netikiu ,kad laukiuosi,tai ta nežinomybė tikrai varo iš proto🙈
Tikėkimės viskas bus gerai
Katiniukeee parašė:
Kokias arbatas geri?as tai medu, imbiera ir citrina 🙈 dar mano vaikai abu serga 😭 vienas jau beveik pasveiko, o kitam temperatura sukilo - turiu itarima gerkle.…
Aš geriu su citrina ir medumi tik,pas mane vaikai prieš savaitę sirguliavo,bet manau aš peršalau ,man tokiu metu visada angina ,gerklė skauda🙈
liute25 parašė:
Aš geriu su citrina ir medumi tik,pas mane vaikai prieš savaitę sirguliavo,bet manau aš peršalau ,man tokiu metu visada angina ,gerklė skauda🙈
Esu viena karta turejus angina ir issigydziau su tokiu purskalu " Mirhamile" kazkaip panasiai vadinasi... jis turi buti aliejiniu pagrindi... gal ir tau padetu nors manau jau daug esi isbandzius jei pasikartojanti..
Katiniukeee parašė:
Esu viena karta turejus angina ir issigydziau su tokiu purskalu " Mirhamile" kazkaip panasiai vadinasi... jis turi buti aliejiniu pagrindi... gal ir tau padetu nors…
Taip jau daug bandžiusi ,man žiemą vis užkimba angina,kad ir kaip saugojuosi,vis kažkur peršalu 🙄 Jei nepraeis,nusipirksiu isla pastiliu,kitos išeities nėra🙈
liute25 parašė:
Taip jau daug bandžiusi ,man žiemą vis užkimba angina,kad ir kaip saugojuosi,vis kažkur peršalu 🙄 Jei nepraeis,nusipirksiu isla pastiliu,kitos išeities nėra🙈…
Man siandien siule isla pastiles, pasakiau kad gerklei reikia ir kad laukiuosi... bet kazkokias kitas pasiemiau
kaip supratau gera sudetis ten turetu buti...
Katiniukeee parašė:
Man siandien siule isla pastiles, pasakiau kad gerklei reikia ir kad laukiuosi... bet kazkokias kitas pasiemiaukaip supratau gera sudetis ten turetu buti...
Bandysiu ir aš nusipirkti kažką rytoj ryte,nes gerklės skausmas tik didėja🙄
Labas, ir mes bandom jungtis prie laukiančiųjų rugpjūtį
Jau visai daug savaičių, matau net kauburėlį pūpsantį - tačiau pas gydytoją užsirašius tik sausio 20tą. Nėra prasmės skubėti - pabėgs tai pabėgs, o jeigu nepabėgs, tai iškart ir apžiūrės jau ne pipiriuką
Jaučiu/jaučiau daug požymių - ir silpnumą, mieguistumą, apetito nebuvimą, iš dalies pykinimą. Dabar belikę naktiniai jautrumai kvapams. Kadangi namie du laksto, tai kvapų visokių būna, tai visaip ir man būna
KalėdinėDovanėlė parašė:
Paskaitau vis naujas jūsų žinutes ir paglvojau, gal as neatsakinga kokia busima mama?🤔🤔 Pas daktarę privačiai gavau tik sausio 10d ir tada bus pagal MM 8 sav+1d. Pr…
Ne, aš taip pat eisiu pirmam vizitui dar tik. Taip pat 8+.
Nėra ten ko eit anksciau aš manau 🙂
Katiniukeee parašė:
Irgi persalus, ar siaip geri arbatas?![]()
Peršalus, gerklė niekaip nepraeina man ... dabar atrodo į slogą jau pereina...
Luckyone parašė:
Peršalus, gerklė niekaip nepraeina man ... dabar atrodo į slogą jau pereina...
Ir as kazkaip niekaip nepasveikstu,dar turiu itarima,kad rugstis vakare sukyla ir as "groju" puse nakties,atsikeliau siandien nosis vel varva,gerkle skauda..skambins gydytoja prasysiu,kad testu biliuteni iki siu metu galo. Isla nevelnio nepadeda.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai