Alina.mano.vardas parašė:
Ar jau gavote savo HCG rezultatus? Viskas gerai?
Taip gavau
12.22 523
12.27 3955 tai dideja graziai
o jusu tyrimai kaip?
Ar jau gavote savo HCG rezultatus? Viskas gerai?
Taip gavau
12.22 523
12.27 3955 tai dideja graziai
o jusu tyrimai kaip?
Shmurka parašė:
Pas mane praeita pirmad prg 34, o vakar 27. Iskart pradejau gert gepretix ryte ir vakare po 100mg. Siandien net geriau jauciuos, maziau spazmuoja pilva, kolkas nete…
O man israse maksties kapsules 5 dienom iki sekancio vizito,a toliau nezinau.
Luckyone parašė:
Taip gavau
12.22 523
Super! Padidėjo puikiai. Mano irgi gerai:
12.22 - 1243
12.27- 12144
Tik galvoju ar reikėtų dar pasidaryti penktadienį hcg, ar vis tik įkrėsti sau ramybės ir ramiai sulaukti pirmadienio vizito pas ginekologę. Kažkaip labai neramina kartais užeinantis pilvo skausmas. Toks momentinis 1-2 min., ir taip 2-3 kartus į dieną. Visi pojučiai nauji, niekaip nemoku atsipalaiduot 🙊
Super! Padidėjo puikiai. Mano irgi gerai:
12.22 - 1243
Man buvo taip irgi praeita sav, bet nepraeidavo, sia sav jau ramiau. Manau uztenka darytis ta krauja, sulaukti reik vizito. Man viskas nauja irgi, bet kadangi turejau iki 13sav nestuma, tai bandau palyginti. tik sis visiskai kitoks. As nusprendziau tiesiog tiketi si karta🤍 ryt einu pas daktare
Luckyone parašė:
Man buvo taip irgi praeita sav, bet nepraeidavo, sia sav jau ramiau. Manau uztenka darytis ta krauja, sulaukti reik vizito. Man viskas nauja irgi, bet kadangi turej…
Aš jau nebepamenu kaip buvo pastarąjį kartą, bet vyras sako, kad anuomet aš niekuo nesiskundžiau, tai daro prielaidą, kad nieko labai ir nejaučiau 🤭. Bandau taip pat nusiteikti pozityviai ir labai tikėti, kad šį kartą bus viskas gerai. Lengvo mums visoms laukimo. Praneškite, kaip sekėsi pas gydytoją 😊
gintaremaj parašė:
Mamos kiek jums metu?
Man 36, bet gimdysiu jau 37
gintaremaj parašė:
Mamos kiek jums metu?
Man uz pora men bus 32
gintaremaj parašė:
Mamos kiek jums metu?
31
gintaremaj parašė:
Mamos kiek jums metu?
32 ☺️