A__K parašė:
Sveiki,
Ar geriat omega3?patarkit prasau kokius vartojate?
Equazen mumomega
A__K parašė:
Sveiki,
Ar geriat omega3?patarkit prasau kokius vartojate?
Equazen mumomega
Renata1 parašė:
Sveikutės, na as į dieglių temą?
Kaip Jums sekasi su jais? mums va du mėnesiai. Buvo lyg viskas gerai, bet sita sav…
Mes irgi kovojome su diegliais, ko tik neišbandėm, net ir colic calm nepadėjo, gal tik tam kartui, kol neišbandėm windi vamzdelių, vaikas išsikakoja išsipirdauja ir iškart laimingas pasidaro. 😊
Carolina parašė:
Mes irgi kovojome su diegliais, ko tik neišbandėm, net ir colic calm nepadėjo, gal tik tam kartui, kol neišbandėm windi vamzdelių, vaikas išsikakoja išsipirdauja ir…
Mes irgi bandėm tuos vamzdelius.
Mums jie nepasiteisino. 😏
Šiaip tai labai pavargę jaučiamės. Kelias naktis jau šokam.. Su vyru laikomės, kad vistiek kažkada pagerės....
O šiaip kas liečia mane, nors ir pirmagimis ir turėčiau būti laiminga, bet kol kas laimės visiškai nėra.... Pasidžiaugti motinyste toli gražu negaliu... Vaikas arba miega arba rėkia.... Pirmas vaikas ir toks sunkus... 😥 Šiai dienai tiksliai daugiau vaikų nebenoriu...
Nebežinau kaip elgtis ir kur tas mintis dėti, kad atsirastų stiprybės... SUNKU BELENKAIP TIEK FIZIŠKAI, TIEK EMOCIŠKAI....
Renata1 parašė:
Laikykitės, visa tai laikina❤️❤️
Renata1 parašė:
Labai panaši situacija pas mus... Bet tie maži tarpai kai nusišypso ar nurimsta taip gera būna ir šiep situacija biški pagerėjo kai primaitinti pradėjau nes pasirodo alkana ji būdavo🤦bet ir dabar nervuota dar bet yra ir ramių akimirkų 🙂vakar pirmą kart prabudus nereke tai šventė buvo😊
Monicutt parašė:
Laikykitės, visa tai laikina❤️❤️
Stengiamės laikytis, bet.. Labai sunku...
Ska3000 parašė:
Labai panaši situacija pas mus... Bet tie maži tarpai kai nusišypso ar nurimsta taip gera būna ir šiep situacija biški pagerėjo kai primaitinti pradėjau nes pasirod…
Mums irgi taip kaip nerekia tai šventė namuose 🤗
Renata1 parašė:
Laba diena, mamyte ♥️ skaitau visus komentarus dėl dieglių ir visų vargų tai norėčiau papasakoti savo istoriją dėl vaikučių🙂
Mano pirmas berniukas gimė prieš 4,5 metų, gimdymas ir viskas po gimdymo buvo labai sunkus, iš ligonines mus paleido tik po 2 sav.
Gryžom namo ir prasidėjo.. Turėjau mamą šalia, turėjau gerą vyrą šalia tačiau buvo žiauriai sunku..
vaikas išvien rėkdavo, pamiegodavo tik ant rankų, supti reikėjo ant kamuolio ir stipriai, važinėjau ratais su masina aplink rajoną per kalnelius kad didesne vibracija butų ir lengviau su pilveliu pasidarytu , padėjo šiek tiek ..
Kasdien vaikas rėkdavo iki mėlynumo ir būdamas ant rankų, daktarai (profesoriai) tik skėsčiojo rankomis , viskas ok sakydavo tos vaikas ir laikas..
pati turejau extra CP , randas po 2 men supuliavo , skausmas baisus buvo, pjove iš naujo vale nepadėjo, tada drenus dėjo.. pilvas supuvęs, vaikas rėkia nuolatos o galvoje pacios blogiausios mintys..
noriu prideti kad pati esu kineziterapeute dirbu uk privačiai klinikoje su naujagimiais ir didesniais vaikučiais, tai reiškia kad viska išbandžiau kas liečia pagalbą vaikui iš profesines puses, visas priemones namuose turejau, plius masažai , mankštelės, kamuolys kasdien treniruotes (priminsiu kad mano sveikata labai bloga buvo tiek emocine tiek fizine ) ir vistiek niekas nepadėjo kol nepraėjo laikas ir leliukas nepaaugo, apie 6 mėnesiai jau galėjau žiūrėti į gyvenimą be ašarų. O maždaug apie 3 gyvenimo metus išvis vaikas savarankiškas pasidare ir džiaugiamės visi gyvenu ir pradėjom planuoti antra leliuka.
Ir ką Jus galvojate gimė prieš 8 savaites mūsų antras berniukas, kuris yra priešingybe pirmajam (pirma maitinau pm, dabar mp)
Jokių problemu su pilveliu, jokių problemu su mano pilveliu( nors antras buvo planinis CP irgi)
Vaikas auksinis, pamaitinau, paguldau pats užmiega 🙈
Naktį pamaitinau abudu miegam , keliasi 1-2 K naktį, šypsosi nuolatos atrodo Dievas pagailėjo ir atsiuntė stebukleli tikrąją ta žodžio prasme, aš po 4 savaičių jau pradėjau dirbti( po kelias valandas per diena), atrodo lyg nebūčiau nei gimdžiusi nei auginus antra leliuka o tiesiog nusipirkusi kažkur parduotuvej ir parsivežus namo.
Yra posakis - žaibas du kartus netrenkia į tą pačią vietą.
Čia sutrumpinta istorija tik. Todėl visoms mamytėms kurioms šiuo metu ar ateityje bus sunku žinokite, kad viskas yra laikina, praeis atitinkamas laikas ir viskas susitvarkys ir stos į savo vietas ir gyvenimas nusispalvins ryškesnėmis spalvomis.
Ir Jūs esate ne vienos, daug mūsų tokių, kurioms yra ar buvo sunku.
Man matote net 6 metai studijų nepadėjo, esu vaikų kineziterapeutė, visiems lėliukams ir vaikučiams padedu tačiau sau nepavyko padėti tik laikas viską pakeitė
Apkabinu visas mamytės ♥️ mes esam jėga ! 🫶
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai