Knopkyy parašė:
Sveikos. O kaip pastebėjote, kad galimai trumpėja kaklelis? Ar gydytojai patys tikrino? Nes man kaklelį matavo vienintelį kartą - kai nuėjau patvirtinti nėštumo, ta…
Man irgi niekas nieko nematavo.
Knopkyy parašė:
Sveikos. O kaip pastebėjote, kad galimai trumpėja kaklelis? Ar gydytojai patys tikrino? Nes man kaklelį matavo vienintelį kartą - kai nuėjau patvirtinti nėštumo, ta…
Man irgi niekas nieko nematavo.
Laba. Pas manes sutrumpejes. Nuo 14 sav. 2,8cm. 24 sav pamatavo like 1,7cm. Iskart vykau i Kauno klinikas, brandino plaucius. Pragulejau ten iki 28 sav., kaklelis liko vietoj (apie 1,8-2cm). Isvykau namo ir dabar namie gulineju. Rezimas - tik wc, dusas, pavalgyti. Zodziu, apsitarnaut save. Sausio 2d. eisiu tikrintis vel. Jei bus sutrumpejes, vel vyksiu i Kauna ir greiciausiai jau busiu iki galo ten.
Kai taip trumpeja kaklelis, labai svarbus rezimas, jokio streso. Tad ramybes visoms ir isnesiosim visos kiek imanoma ilgiau 🙏
Kauno klinikose klausiau ar imanoma isnesiot iki galo su tokiu kakleliu. Atsakymas - imanoma, bet jums nebutina iki galo, svarbiausia kuo ilgiau, mes jau mazyliu 30-31 sav nebebijom 😊
Ten prisiklausiau ivairiausiu istoriju su ankstukais (visos gerai baigesi). Tad svarbiausia perkopti 26-28 sav. Tada gyventi iki 30, po to 32 ir jau tikrai ramu. O kai 34 isvis dziugu. Tad laikom suspaudusios kojas ir kuo ramiausiai skaiciuojam dieneles.🙏❤️
Peledux parašė:
pas mane buvo 35mm tai gydytoja sakė labai geras
Mano 4.5 tai kai skaitau tai atrodo mano kosminio ilgumo, 😅
VOVERE parašė:
Aha nuo 34 sav bent jau plauciukai issivysto tai iki to bent butu labai gerai . Viskas bus gerai gulekit daugiau niekur neikit , netampykit nieko , neglostykit pil…
Oho, nepagalvočiau, jog negalima glostyt pilvuko. Ypač kai juda taip smagu paglostyt... Teks susilaikyti nuo to...
miau miau parašė:
Oho, nepagalvočiau, jog negalima glostyt pilvuko. Ypač kai juda taip smagu paglostyt... Teks susilaikyti nuo to...
Šita ir man sake ne viena akusere, kuo maziau glostyt :/ man iki siol sunku, stengiuos kuo maziau :/
O jeigu eini i paprasta scana ten kur siaip paziuri, daro tuos 3 d ar gali jie paziureti kaklelio ilgi per aparatura? Kuo daugiau cia viska skaitau tuo daugiau jaudinuosi del visko ir viska atrodo sau prisipaisai.. o siaip po kuciu stalo,kai balionas jauciuosi. Atrodo taip greitai persivalgai,kai tas pilvas toks didelis
littlemagpie parašė:
O jeigu eini i paprasta scana ten kur siaip paziuri, daro tuos 3 d ar gali jie paziureti kaklelio ilgi per aparatura? Kuo daugiau cia viska skaitau tuo daugiau jaud…
Bet kur gali pamatuoti kaklelio ilgį.
Man pvz tik su vaginaliniu davikliu matuoja. Kitoms gal užtektų pažiūrėt ir per pilvą, man aiškino, jog būtų netikslu. O. Mums reikia tikslių rodmenų.
O jums jeigu nėra jokių indikacijų ir nereikia nuolatinio sekimo, gal užtektų ir per pilvą...
Gal gydytoja tiksliau paaiškintų kaip efektyviau patikrinti...
Čia visada paskaitai viską ir sau taikai.. Bet pasitarkite su savo gine jeigu jums neramu - patikrins..
Atrodo palyginus tikrai mažai valgiau nu bet taip išsipūčiau 🙈 net vaiką judantį sunkiau jaučiu....
miau miau parašė:
Bet kur gali pamatuoti kaklelio ilgį.
Man pvz tik su vaginaliniu davikliu matuoja. Kitoms gal užtektų pažiūrėt ir per pi…
As saikingai su maistu, nes kai per daug suvalgsu rugstis kankina, tai anyta pastoviai man sake jog alkana sedziu nes nera man ko valgyti. Mat as nevalgiau to kas su majonezu ir silkes nelieciau😄
miau miau parašė:
Nerekomenduojama nes gali gimdą dirginti,tad pagal gyd leidžiama glostyti tik nuo 36sav.
domi parašė:
As saikingai su maistu, nes kai per daug suvalgsu rugstis kankina, tai anyta pastoviai man sake jog alkana sedziu nes nera man ko valgyti. Mat as nevalgiau to kas s…
Jūs irgi silkės nevalgot? Aš rinkausi majonezą be cholesterolio ( nes sudėtyje nėra kiaušinių miltelių)
Visi žiūri kaip į beprotę kad majonezas ne toks, kad silkės nevalgau, tiesa ir žuvies, nes nu ne aš kepiau, tai nežinau ar gerai iškepė...
Gal ir perdedu, bet...
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai