Si0321 parašė:
Sveikos! Man jau 7ta savaitė ir gydytoja šiandien pranešė džiugią naujieną, kad laukiuosi dvynukų!!! Eina sau. Su vyru vis pakalbėdavom, kad būtų gerai iškart du, b…
Wow, sveikinimai! Dvynukai 🥰
Si0321 parašė:
Sveikos! Man jau 7ta savaitė ir gydytoja šiandien pranešė džiugią naujieną, kad laukiuosi dvynukų!!! Eina sau. Su vyru vis pakalbėdavom, kad būtų gerai iškart du, b…
Wow, sveikinimai! Dvynukai 🥰
Si0321 parašė:
Oho, net šiurpuliukai nuėjo per kūną, prisiminiau savo istoriją....sveikinu, linkiu stiprių žirniukų ir kad nebūtų dvigubai bloga,kaip buvo man
Viktorija1233 parašė:
Pas kokį ginekologa Klaipėdoje lankotes ?
Pas Ernesta Gedvile, o jus?
888888 parašė:
Pas Arvydą šatku
Vasara8 parašė:
Idomu, o kaip ji naudoti? Tepti ar kaip? As panasu kad bet ka naudociau kad tik padetu....
As tiesiog uostau - kai buna silpna, negera, bloga, skauda galva. Arba pasitepu siek tiek po nosim arba smilkinius. Dar variantas i koki litra vandens isilsinti viena lasiuka. Man tai universali pagalba, kuria peremiau is mamos, veikia 100%!
Si0321 parašė:
Sveikinu! Turiu dvynius metuku ir stai trecias netiketas neitiketinai.
Pagarba visoms dvynuku mamytems. Labai linkiu, kad kuo slandziau ir ilgiau nesiotumet ir viskas butu puiku ❤️
gieedre1 parašė:
As irgi sergu labai, nuo vaiko uzsikreciau: gerkle,sloga,galva... Covid rodo neigiama,tai siaip kazkoks virusas. Irgi bijau del nestumo,lietuviskai visi straipsniai…
Eina sau, sveikatos ir jums! 🌷 gripas vaisiui pavojingiausias kiek žinau, dėl Covido neteko girdėt kaip veikia. Bet aišku nuolat galvoji ar nepakenks, kad per 9 mėn nors kartą sirgsim kokia zaraza tai faktas, tik pirmam trimestre atrodo rizikingiausia, žiauru man tas pirmas trimestras greičiau jis praeitų.
Crystall parašė:
Tikriausiai reiktu pasitarti su gydytoju ir padaryti kraujo tyrima ar tai virusas ar bakterija. Pas mus laaabai retai kada gauna antibiotikus kai gerkle skauda. Vis…
Ačiū už palinkėjimus! 🌷 taip, pasidariau šiandien kraują, panašu į bakteriją, ryt bus gerklės pasėlio rezultatai, savijauta tokia šūdina, kad išgėriau jau pirmą antibiotiko tabletę. COVID neigiamas 😖
Sveikinimai dėl dvynukų, nuostabios naujienos ir sėkmės auginant pilvelyje abu! ❤️
Krissi parašė:
Sveikinimai! Kaip jauciates? Man vyras vis sako , kad mums bus dvynukai, nes testa teigiama labai anksti pamaciau ir svoris soktelejo nors nevalgau daugiau…
Kasdien jaučiuosi vis kitaip. Papykina, bet praeina. Silpna, norisi daug gulėti. Būna dienû, kai super jaučiuosi. Man irgi svoris šoktelėjo, bet dabar beveik nebeįstengiu sportuoti. Draugė, turinti du vaikus stebėjosi, kad aš jau 5. Savaitėj gana syiprius nėštumo simptomus turėjau, bet nežinau ar tai rodiklis.
888888 parašė:
Aš taip pat pas E.Gedvilę lankausi. Pirmą nėštumą prižiūrėjo,tai ir dabar pas ją lankysiuos.
Tuku parašė:
Aš taip pat pas E.Gedvilę lankausi. Pirmą nėštumą prižiūrėjo,tai ir dabar pas ją lankysiuos.
Nuostabi gydytoja! 🤍
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai