2025.05.01 23:30 (prieš 1 m.)
Žieminukė parašė:
Nėra ko pykti man. Kalbėjau 1000kartu ir anytai sakiau ,kad rėkia. Vaikas dar mažas todėl ir gyvenam kartu, manau paauks išeis į darželi aš į darba ir bus ate. Yra …
nėra čia jokios Jūsų kaltės. Kaip EDITAMAK jau rašė eikit tiesiog į lauką, aš su saviškiu per dieną einu du kartus, prieš pietų miegą ir kai atsikelia vakarop, kitaip "lipa" sienom nes nėra kas veikt vaikui. Dabar serga ir tai einam į lauką, nes viską nuveikiam ką galim namie ir matau, kad nuobodu, rodo vis per langą į lauką. O ten tiesiog gerai nusilaksto per valandą, pusantros ir tada namie viskas gerai 😁
Išleiskit vyrą su vaiku į lauką 😁 maniškis pradžioj spyriojosi, o dabar, kai tik vyras laisvesnis, kaip draugeliai visur eina 😂 apvaikšto visus kaimynus, žaidimų aikštelę, savo kiemo visus kampus aptikrina 😁
O ir pačiai nuo sėdėjimo namie stogas gali pradėt važiuot. Aš tai imdavau vaiką ir važiuodavom kartu į pardę, jei kokia didesnė pvz MEGA, tai sau pasiimdavau ledų, mažiui tik vaflį ir varydavom abu laimingi 😁 jei finansai leidžia eikit kartu į baseiną, taip sunkoka vienai susikuist po baseino, bet įveikiama 😁 o vaikui džiaugsmas koks 🤩
O dėl vyro tai gerai įsivertinkit ar verta laukt kol vaikas paaugs, ar ne lengviau vienai.... man tai čia toks psichologinis smurtas ir prieš Jus ir prieš vaiką...