2022.11.30 00:36 (prieš 3 m.)
SvajonėYra parašė:
As kaip tik siandien ginekologes klausiau del didelio vaiko ir cp tai ji sake sita sprendzia per 34 sav konsultacija 3 lygio daktare. As eisiu i santariskes pvs tai…
Kaip jus užjaučiu, kažkaip žiauru...Man cp nebuvo rekomendacijos, tik irgi nepernešioti nei dienos, bet termino dieną nuvykus į gimdymo namus, nusivedė pasikalbėti ir galiausiai liepė kitą dieną atvykti vėl iš pačio ryto skatinimui. Kai jau antrą dieną prasidėjo žiaurūs ir kažkodėl labai dažni sąrėmiai, o atsidarymo jokio, tai seselės, kurios vis ateidavo patikrinti, jau sakė, kad pagimdysiu tik kitą dieną ar geriausiu atveju naktį, nors buvo dar tik apie pietus, maniau jau, kad ir paliks taip kankintis, nors man jau tuomet atrodė, kad vos galiu iškęsti ir ką reikės daryti, bet daktarė pasitaikė labai nebloga tą pamainą (prieš tai buvusi atrodė nemaloni ir griežta, laimei prie jos neteko gimdyti), atėjus pasakė, kad jei sutinku tai darys cp, net apsiašarojau iš laimės, manau, jei būčiau pati prašiusi gal kartais būtų ir iškarto jau ryte sutikusi dėl cp, labai supratinga pasirodė, bet čia jau kaip kokia daktarė ar koki gimdymo namai. Dabar gimdysiu jau kitoje vietoje, kiek skaičiau tik labai geri atsiliepimai, visi darbuotojai labai mandagūs, malonūs ir supratingi, tai tikiuosi, kad tokios situacijos kaip jums nepasitaikys arba kaip mano draugei, kai drėbtelėjo ko jūs čia rėkiat, buvau šoke kai papasakojo kaip kai kurios darbuotojos bendrauja su gimdyvėm.