justinabaublyte16 parašė:
Paskutinės mm buvo Balandžio 7d. Ciklas kas 30-31d. 8d nesusergu. Testai neigiami. Prieš 3d buvau echoskopui (privačiai) nieko nematė. Kaip turėjo būti mm Geguže,ta…
Pasidarykit hcg tyrimą ir bus aišku.
Paskutinės mm buvo Balandžio 7d. Ciklas kas 30-31d. 8d nesusergu. Testai neigiami. Prieš 3d buvau echoskopui (privačiai) nieko nematė. Kaip turėjo būti mm Geguže,ta…
Merginos, esu pasimetųsi. Turiu tokia problemą- blogai pašalintos tonzilės ir laikas nuo laiko , kai nusilpsta imunitetas, gerklėje ima formuotis pūlinys.... jaučiu, kad it dabar kyla, be antibiotikų neišsisuku. Esu panikoj, dar tik pradžia, o jei reiks gerti antibus, ar nepakenks vystymuisi? Emocijos tokiam lygi, kad šaukti norisi😭 ryt vizitas pas LOR...
ligelite parašė:
Lauksiu ginekologės... kada jums pamatė per echo?
ARONA parašė:
Merginos, esu pasimetųsi. Turiu tokia problemą- blogai pašalintos tonzilės ir laikas nuo laiko , kai nusilpsta imunitetas, gerklėje ima formuotis pūlinys.... jaučiu…
Yra antibiotikų, suderinamų su nėštumu. Nusiraminkite, viskas bus gerai, negydyt tikrai bus daug blogiau nei gydyt 🎈
Elivoj parašė:
Yra antibiotikų, suderinamų su nėštumu. Nusiraminkite, viskas bus gerai, negydyt tikrai bus daug blogiau nei gydyt 🎈
Ačiū, bandau įjungt blaivų mastymą ir pozityvą 🤞 koks sunkus iś tikrųjų šis nėštumas emociškai, išgyvenu dėl visko 1000 stipriau , nei pries neštumą,verkiu dėl niekų, pykstu iš oro, juokiuosi ìš to, kas kitiem visai nejuokinga, tokia "nestabili" jaučiuosi🙈
Lauksiu ginekologės... kada jums pamatė per echo?
Labai anksti, bet matė mažė rutuliuką. Tuo metu nustatė 3-4 svaites. Bet pati nebežinau kiek šiuo metu tiksliai yra savaičių.
O man šiandien momentais blogumas užeina 🫣 ne iki vėmimo, bet taip kažkaip..weauh.. su dukra taip nebuvo 🫢 ryt pakartosiu Hcg.. taip laukiu ir nerimauju.. jei gražiai paaugęs skaičius bus tai planuoju daugiau nebesidaryt kraujo ir nebegadint NT testų, stebint ryškumą.. šiandien jau beveeeik vienodo ryškumo juostelės
daug neramumo irgi po dviejų biocheminių.. bet jie gerokai anksčiau nutrūko (jei žiurėt pagal Hcg), tai tikiu, kad šįkart viskas turi būt gerai 🙏🏻
ARONA parašė:
Merginos, esu pasimetųsi. Turiu tokia problemą- blogai pašalintos tonzilės ir laikas nuo laiko , kai nusilpsta imunitetas, gerklėje ima formuotis pūlinys.... jaučiu…
Viskas bus gerai, dabar antibiotikai draugiski nestumui tikrai su daktarais atrasit iseiti 🙏 mano patirtis 6men buvo su protiniu danties rovimu baigesi, tokiu uzdegimu, kad surakino visa zandikauli, atsiduriau zalgirio klinikoj, dare operacija, leido kas 5h leidziamus antibiotikus, krokodilo asarom verkiau. Nes labai pergyvenau del vaikiuko. O gime stiprus ir sveikas vyras 👌 viskas bus gerai tikrai 🌻
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai