Sign parašė:
Bet šiuose batuose vilnos tik 30 %, visa kita sintetika, tai prie +10 gali būti kojos šlapios. Reiktų pastebėti.![]()
O kur radote tokią informaciją, kad tik 30% vilnos?
Sign parašė:
Bet šiuose batuose vilnos tik 30 %, visa kita sintetika, tai prie +10 gali būti kojos šlapios. Reiktų pastebėti.![]()
Mažylė1 parašė:
Barefootfinder.com
Sveikos, girdėjau dabar tokį įstatymą, kad paskutinius porą mėn motinystės atostogų turi tėvas paimti atostogų, bet tai nėra privalom, o jei ne tai mamoms gryžti į darbą anksčiau laiko nei kad kai sueina 24men ar tai tiesa? Ir ką daryt toliau? Ar darbdaviui reikia tai perspėti?
Lilyd parašė:
Sveikos, girdėjau dabar tokį įstatymą, kad paskutinius porą mėn motinystės atostogų turi tėvas paimti atostogų, bet tai nėra privalom, o jei ne tai mamoms gryžti į …
Tokiu atveju Sodra moka už 22 mėn., o į darbą grįštat kada norite iki 3 metų. Pranešti reikia tik darbdaviui.
Sign parašė:
Barefootfinder.com
Gal aš nemoku ieškoti, bet neradau tokių pačių batukų.
Alyvuoge_ parašė:
Sveikos, ar yra, kas staiga nutraukėte žindymą? Galvojau palaipsniui, bet kad gaunasi taip, kad jis kuo toliau, tuo daugiau nori žįsti dieną naktį 🙈 Tai jau svarsta…
Domina ir mane, maniškiam 1,3 tai dabar žymiai dažniau nori krūties ir blogai valgo 😕
Domi123 parašė:
Domina ir mane, maniškiam 1,3 tai dabar žymiai dažniau nori krūties ir blogai valgo 😕
Man net nebeužmiega be krūties 😭 Kažkokia tragedija darosi...o anksčiau (t.y. net prieš kelias dienas) vyras be problemų užmigdydavo vakarais. Dabar tik verkimas ir nurimsta tik gavęs krūtį, būna, nepaleidžia ir po 40min kol miega, tik ištraukiu ir prabunda 😭😭
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai