EvelinaDk parašė:
Aš tiesiog įdedu buteliuką į indelį su karštu vandeniu (užvirintą virdulyje) žinoma kad neapsemtų iki dangtelio ir nepapultų vandens į vidų tai realiai kol pakeičia…
Bet šildote max 70 laipsnių temperatūroje?
EvelinaDk parašė:
Aš tiesiog įdedu buteliuką į indelį su karštu vandeniu (užvirintą virdulyje) žinoma kad neapsemtų iki dangtelio ir nepapultų vandens į vidų tai realiai kol pakeičia…
Ermelinda parašė:
Tikrai aštuonių nelaikykit, max keturias. Į šaldytuvą dėkit, pašildysit juk kai reikės.
Ačiū 😊
Mažylė1 parašė:
Taip, pirmais kartais matuodavau dabar jau aišku ir taip, bet su laiku įpratau 🤷♀️
EvelinaDk parašė:
Taip, pirmais kartais matuodavau dabar jau aišku ir taip, bet su laiku įpratau 🤷♀️
metodas parekomenduotas kauno klinikų akušerės 🤷♀️
EvelinaDk parašė:
Sveikos, turiu klausimą dėl VPA, visur ieškau informacijos, bet matyt smegenėlės truputį neveikia su tie miego 🙈 kokią pabaigos datą nurodėte? Ar kai vaikui sueina …
Kai sueina vaikui
Mažylė1 parašė:
Ačiū labai už rekomendacijas 🙃 O dar klausimas - kiek laiko kambario temp galima laikyti mamos pienuką? Nes internete rašo 4 val, kai kur netgi 8val. 🤔
4 jau cia max. Geriau apie 2.
Ocean Ni parašė:
4 jau cia max. Geriau apie 2.
Hmmm... Tada taip sunku padaryti... 🤔 Nes nusitraukinėju dieną /naktį kas 2.5val. ir palieku vyrui naktį pienuką pamaitinti mažylį, o būna miega dažniausiai pi 4.5 val, naktį. Na mėginsiu kažką sugalvoti.
Sluoksniavimas nieko tokio. Saldytuve laikant irgi sluoksniuojasi, pienas gi :))
Iki 4val iki 25laipsniu temp, ne ant saules tiesiogines ir uzdarytas indas gali tikrai stoveti.
Mano pienas su pirmagime lipazes turedavo, tai ten tik nutrauki ir smirda ir neskanus tai be sansu buvo nusitraukinet ir maitint, o si karta daznai palieku ( i savaite karta 🤣🤦🏻♀️🫢 tas mano daznai kolkas)
Baiginejasi pagaliau tas musu augimo suolis 12sav tai aciu dievui nes arba miega arba nesiok arba zviegia buvo 🤦🏻♀️
Mažylė1 parašė:
Hmmm... Tada taip sunku padaryti... 🤔 Nes nusitraukinėju dieną /naktį kas 2.5val. ir palieku vyrui naktį pienuką pamaitinti mažylį, o būna miega dažniausiai pi 4.5 …
Gali vintede pacekint sildytuvo, tikrai rasi nebrangiai. Arba naudot stiklini buteliuka ir ideti i karsta vandeni, greit pasyla. Paprastuoju budu :). O kodel nutrauktu maitini? Skausmingi speneliai ?
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai