Akirnexa044 parašė:
Sveikos!
Ateinu prisiduoti🙈 kažkaip kai atsirado tas mažas stebuklas visai nebeliko laiko t…
Sveikinimai ❤️
Akirnexa044 parašė:
Sveikos!
Ateinu prisiduoti🙈 kažkaip kai atsirado tas mažas stebuklas visai nebeliko laiko t…
Sveikinimai ❤️
Akirnexa044 parašė:
Sveikos!
Sveikinimai! Prie tokio svorio galima nesibaimint nei pirmų dienų svorio metimo, nei pirmų mėnesių prieaugio, ramuma
TiesiogTaip.. parašė:
Reikia veiksmoilgai isbunate lauke kai iseinate?
as galvoju,kai nedg kartu teko iseiti i lauka,tai sunkoka ir pratinti prie to kad kokia valanda galetumem i…
Aš ilgai neišbūnu, nes kartu vedu dar pusantrų metų dukrą, tai ji tiek neturi ką veikti, apibėga kiemą kažkelis kartus ir nuobodu, arba kur nors įlenda, rankas į vandenį sukiša, ir tenka eit namo 😄 gaunasi apie pusvalanduką kažkur.
Vyresnėlė gimus gegužės gale ir miegodavo vežime, tai būdavo patogiau, vasarą ir prabūdavo lauke valandom, o dabar taip nesigauna su mažiuku, jam nelabai patinka vežimas.
TiesiogTaip.. parašė:
Ar ilgai jau isbunate lauke ? Mes dar nelabai einam daznai,nes labai daznai lyja arba didelis vejas 🫣
Iki 2 val, pagal tos dienos planus 😃 nuo vėjo aš dedu lietaus apsaugą 🙂 man patinka eiti į lauką, mes tada namus gerai išsivėdinu 😃 jeigu sunkesnė diena ir ji irzlesnė tai būna net antra kart išeinu pusvalandukui, kad pamiegotų 🙂 bet tarp nuosavų namų po pietų jau sunku, nes pradeda kurti pečius žmonės..
Ermelinda parašė:
Einam, kai nelyja, palikčiau terasoj pamiegot, bet nemiega nevažiuojančiam vežime.
Pas mus tas pats 🫣 tik važiuojančiam vežime miega 🙂ir mašinos kėdutėje nuvažiuojam apie 30 km kol pradeda snausti tik 🫣🫣
snapiena parašė:
Gal mes nevalos, bet as savaja ismaudau vonelej ir pabarstau pataisu porom kakliuka ir pazascius pries miega. Uzpakaliuka pagal reikala sudocream. Ryte tik akytes, …
🤣 Mes taip pat, tik pas mus karšta naktį pakankamai, tai ryte pereinu raukšlytes iš naujo, kad prakaitą apvalyti 🙂
Sveikos!
Turejau suplanuota cezari 31d. Bet siandien gulint lovoje ir ziurint grinca, netiketai pajutau, kad pradejo teketi vandenys. Tai atvykome i santariskes, neskubant pasiruosem operacijai, nes reikejo palaukti, nes buvau pavalgiusi maisto. Nuvykus i operacine, suleido epidiura, bet jis man nesuveike, tai dare pilna narkoze. Atsibudusi suzinojau, kad gime sveikas berniukas, kiek didokas nei tiketasi. Kaip tik pries savaite laiko buvau santariskese, tai sake sveria apie 3,7kg, o gime 4,480kg 55cm
evveliute parašė:
Iki 2 val, pagal tos dienos planus 😃 nuo vėjo aš dedu lietaus apsaugą 🙂 man patinka eiti į lauką, mes tada namus gerai išsivėdinu 😃 jeigu sunkesnė diena ir ji irzle…
O ar ilgai pratinot lauke po 10-15 min? Ar iskart ejot buti ilgiau?
Sveikinu susitikus su savo dzisugsmeliais.
Del lauko kaip ir dvyniai gali miegot valandas. Siuo metu isbunam iki 1.5 val. Jei didesnis vejas terasoje miega, seip tai einam pasivaikscioti. Po lauko daznai reikia zadinti nes kai iminga. Nzn kol kas po dvyniu tai ber ka veikt su vienu😂
TiesiogTaip.. parašė:
O ar ilgai pratinot lauke po 10-15 min? Ar iskart ejot buti ilgiau?![]()
Mes apie valanda isbunam, nes po to man paciai vesu pasidaro :). Pratinom didindami po 15 min kas diena.
TiesiogTaip.. parašė:
O ar ilgai pratinot lauke po 10-15 min? Ar iskart ejot buti ilgiau?![]()
Ilginau po truputį 15-20 min 🙂
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai