Juka parašė:
Sos ! Atsiprašau už foto .. Kas negerai? Mums 12 dienu...
Ten kraujo siūleliai?
Juka parašė:
Sos ! Atsiprašau už foto .. Kas negerai? Mums 12 dienu...
Ten kraujo siūleliai?
Alialiali parašė:
Ten kraujo siūleliai?
Man panašu į viena kraujo taškelį.. ir tos rusvos gleives
Amber2024 parašė:
Mamytės, klausimas toms, kurioms buvo kirpta tarpvietė. Ką jums gydytojai rekomendavo dėl mankštų? Kada saugiai galima pradėti po truputį lengvai mankštintis?…
Aš daktarės neklausiau, pasitikėjau savimi. Kai pajaučiau, kad gerai jaučiuosi, netempia, neperšti, bandant pritūpti neskauda tada ir pradėjau tai maždaug po 6 savaičių man gavosi 😊
Amber2024 parašė:
Mamytės, klausimas toms, kurioms buvo kirpta tarpvietė. Ką jums gydytojai rekomendavo dėl mankštų? Kada saugiai galima pradėti po truputį lengvai mankštintis?…
Man ne tik kirpo, bet dar ir patyriau 4 laipsnio plyšimus. Tai sakė po 6sav kuomet apsilankysiu pas gydytoją apžiūrai bus galima nuspresti kokia tolimesnė gydymo eiga. Šiaip rekomendavo atlikinėti, kėgelio pratimus, bet tik tada jau kai jausiuosi konfortiškai.
Sveiki, gydytoja nuo 14 tik dirba. Noriu paklausti. Nesitustino ilgai bijau sumeluot ar vakar ryte dare ar visa diena iki dabar nedares buvo.. nei lasiukai niekas nepadejo labai kankinosi maziukas. Idejau klizmute po truputi vos vos, nezinau ar gerai, bet jau gaila leliuko , ir padare tai kai 3 dienas sakau... ar cia normalu buna kad nesitustina, ar keist misinuka gal ? Gal galite patarti kaip jusu tustinasi kiek kartu i diena
snapiena parašė:
Duokit zinot ka gydytoja patars
Pasake guldant vaika pasideti jam kazka po galva, nes cia skrandzio turinys isbega ir patenka i gerklyte ir nosyte. Keliu ranksluosciu uzteks, pagalves kol kas nereikia.
mocaprice23 parašė:
Nuo ko galėtų būti bėrimas? Alergija maistui? Dar buvo ir žalsvos spalvos išmatų skystokų… 😭 Daktarė sakė, kad hormoninis, gal kam panašiai buvę? Maitinu MP.…
Tai pasitikėkite gydytoja, tikrai atrodo kaip hormoninis 👍
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai